Tuesday, May 27, 2014

Beriyani Gam Annur Kg Baru

Tolong....tolong.....aku ngantuk ni.....aduhai....ni gara2 penangan Nasi Beriyani Kambing la ni ha....adeh...kepala x la sakit...tp mata aku dh berat ni....
Kalau mcm ni la kat Division baru confirm aku gemuk giler ni...asal meeting je ada makan2...org lain yg meeting dengan yang x meeting pun dapat makanan...
Aku gemuk sapa nak jawab ni?


Nasi Beriyani Gam An Nur....lauk apa???


Lauk kambing uollssss....

Aku tetap salahkan boss aku dlm hal ni...aku x nak mkn beriyani dia yg paksa...
Aku gemuk nanti pun aku salahkan dia jugak...
Dia x kisah la sebab dia mmg gemuk kan...

Tp sekarang ni mata aku dh ngantuk...rasa mcm nk tupang je kelopak mata ni ngan pen....
Dah basuh muka pun ngantuk lg ni....
Alahai.....


36 comments:

  1. uu..nmpak sedap..tpi timm xmkn dging kmbing..nnti msti pening..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi la x mkn daging kambing. .sodap...

      Delete
  2. wow.... nampak menarik walopon bukan big fan kepada kambing huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far sedap la...tp kambing tu akak xmkn abih...bg kawan separuh..

      Delete
  3. Wahhh macam best ja berapa satu pack tu SA? Akak gemok gak sekarang ada jugak yg laser terus akak ckp 5 bulan pregnant...ahahhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu pack RM 15 kak...choiii...sapa yg jahat mulut tu erk...

      Delete
  4. ya allah sedap yer SA...sekarang ni SA rajin up gambar makanan nampak haishhhhh gemuk lg lah julia nanti hahahhaha

    ReplyDelete
  5. Sedapnyee nmpk....i like kambing.

    ReplyDelete
  6. hmm..lapar briyani gam gak la..mn nak cr area ipoh nie..

    ReplyDelete
  7. uiiii kambing... mabeles...
    nasik.. huk huk huk..

    ReplyDelete
  8. Sekarang ni banyak beriyani dah di packing cenggitu kan. Senang...dan mesra alam..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..senang nk mkn kan kak...dh settle buang je packaging dia tuh...

      Delete
  9. mkn nasi beriyani mmg mengantuk lah.. lagi2 lepas lunch..
    mau kuyu... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berul tu Lyn..ni la yg tgh duk hadap ni ha...

      Delete
  10. kak,nak tuko bos boley..kihkihkihkih..bos saya kedekut nak mamp..heheheheheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh2...sila la amik dia...hahaha...akak x mo dh...gomok dh ni...

      Delete
  11. hahahaha...
    tapi mmg betul la..saya kalau lepas makan briyani, mesti ngantok...makan nasik lemak pun sama effect nya :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nasi beriyani rasanya sebab kas kas kot...kalau nasi lemak maybe sbb santannya....kan?

      Delete
  12. padan muka ngantuk makan beriyani tak share ngan kitew. kau buatku terliur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. ...bukan u tgh dlm pantang ke...

      Delete
  13. nasi beriyani ni kalau makan pun cepat kenyang kan..

    ReplyDelete
  14. mmg ngntuk kan kalau makan nasi ni.. np ek

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Sedap mmg sedap sally tp tu la...x tahan ngantuk

      Delete
  16. La SA, lama tak jenguk sini tetiba tengok dah serba baru! Simple dan senang hati nak membaca entri cam ni. Lagi lamalah saya kat sini sampai kena halau balik :)

    Saya memang suka beryani ni dan tak akan menyalahkan sesiapa kecuali diri sendiri kalau terlebih makan. Hehehe ... but this one, I tak pernah try lagi. Alah, kalau tersungkur sekejap atas meja apa salahnya. Buat tak tahu je!

    ReplyDelete
  17. woahh.. rezeki..alhamdulillah.. =D

    ReplyDelete
  18. sesekali belasah apasalahnya hahahha..
    adoii sedapnya beriyani kambing..

    ReplyDelete
  19. Nasib tak makan kambing..kalau tak terliur tengok.hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah