Thursday, May 15, 2014

List of May's Birthday

source from google..

Bulan ni ada 4 orang yang sambut birthday yang daftar utk segmen birthday yang aku buat hari tu kan...alahai...aku malas nak godek balik entry tuh...ada antara korang dah lupa kot...
ada beberapa blogger yang join segmen birthday month by month tu kan...

untuk bulan May ni ada 4 orang blogger...

1. Lydsunshine > 5 May 
2. Atty Fir > 5 May
3. Rinna > 25 May
4. Myra Jay > 31 May

Memandangkan ada 4 orang yang sambut birthday bulan ni...hanya seorang je akan di undi dapat hadiah, 3 orang lagi akan dapat Kad Birthday eh...

Sapa yang bertuah tu?
kita tunggu nanti keputusan seawal June.

8 comments:

  1. alamak dah terlepas... happy birthday jugak lah ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang SA bukak segmen kejap je ari tu YB..

      Delete
  2. wahhh siap ada list besday..
    untung la sape yang terkono..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...tu la SA bukak segemen kejap je ari tu

      Delete
  3. as salam...sy sambut birthday gak pd 19 mei ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak masukkan dalam senarai x bleh plak Abe Ki sebab segmen dah di tutup..heheheh...

      Delete
  4. Ala..birthday Fiza dah lepas dah..huhu..apepun Happy birthday semua yang celeb on May :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah