Wednesday, May 28, 2014

Aiman Tak Kisah Dah Sunat....


Dapat whatsaap dari kazen aku ni...Aiman kesayangan kitorang dh sunat dh rupanya Ahad lepas...kendurinya lambat lg 6hb nanti...buat kenduri time mama balik Muar...pas tu masa birthday mama plak tu...
Macam mn mama nak dtg.. tp semalam abah dh pergi menjenguk dah...cuti sekolah kan sekarang ni so ramai la yg sunatkan anak diorg...yg nikah...yg bertunang kan...


Steady la Aiman...mcm tu la baru anak bujang kan...

Dh macam x bersunat kata atuk...

Laju je jalannya....alah...budak sekarang mmg lasak kan...sunat sekejap je dh ok dh...
Yeay Aiman dh besar...dh bujang....pas ni x leh manja2 dh...
Aiman pun makin ensem...ntah2 dh ada makwe dh ni...
Mana tau kan...
Aiman adalah anak ke 2 abang sepupu aku....kami mmg sgt rapat cuma sekarang dh jarang jumpa...kakak Aiman kak Intan pernah mak aku jaga..
Dulu masa Dania belum lahir aku yg usung si intan tu ke hulu ke hilir....
Sekarang dh anak dara dah...kakak Intan pun rapat sgt2 dengan family aku....
Sekejap je masa berlalu...dh besar panjang dh anak2 aku....


8 comments:

  1. Hai, SA! I dah mai balik dah ni :)

    Berapa umur si Aiman ni? My eldest tu pun belum sunat lagi. My anak tak takut, tapi Mommynya pulak yang seriau tahap ngilu gitu. Camna nak buat :) Sekarang tak macam dulu. Teknologi serba moden, baik pun cepat.

    SA, thanks for the hadiah, baru dapat.

    http://mummydearie.blogspot.com/2014/05/hadiah-daripada-kawan-kawan.html

    ReplyDelete
  2. alhamdulillh.. dah sunat. Zara dtg ziarah sis SA smbil menabung =D

    ReplyDelete
  3. aiman dah besar. dah boleh kawen hehehe.

    ReplyDelete
  4. Bab ni yang takut ni. Akk ada anak lelaki 2 orang. Sorang darjah 2. Sorang lagi 5 tahun. Entah bila nak sunat tak tahu la. Mak yg takut.

    ReplyDelete
  5. Aiman the hero now.. tahniah aiman... :)

    ReplyDelete
  6. Ni aiman yg pelakon iklan dulu tu ke Aiman tak kisah. Hihi. Muka cool je bergambar pakai kain pelikat. Jadi anak teruna la ye Aiman.

    ReplyDelete
  7. dah bersunat kira dah besar dah ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah