Tuesday, May 27, 2014

Gulai Daging Salai Customer


Aku dh buat jualan dh daging salai...semalam bawak untuk kawan2 opis...diorang dh ada yg order...pagi ni tgok dh ada kat pantry...tp bukan untuk mkn beramai2 la
Dia beli daging kat aku...pas tu dia suruh mak tea lady tlg masakkan...boleh?
Sabar je la.....
Yang lain2 aku x tau la dia masak apa...tunggu diorang update kat aku....
Seronok plak jual daging salai ni......
Tapi aku belum official jual eh...ini upon request je....
Minggu ni xde jualan...
Minggu depan insyaallah....

9 comments:

  1. Kalau melalui jalan dari Seremban ke Kuala Pilah tu banyakkk segala jenis salai dijual. Syok pulak tengok.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..rezeki akak..:)

    ReplyDelete
  3. Menarik ni.. berselera pulak tengok. All the best AS.. :)

    ReplyDelete
  4. sib baik baca entry nie pas makan..kalau tak mau meraung2 gak perut tgk gulai daging nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Sedapnya SA... makin terliur dan lapar jadinya... kalau ada berjualan minggu depan, silalah inform cepat-cepat.

    ReplyDelete
  6. sedapnya.lagi² kalau makan kat kampung dengan family..waaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah