Monday, May 26, 2014

Birthday Adeliya & Aressa 25.05.2014


Seperti yang aku war2kan pagi tadi...meh nak citer pasal sambutan bday si kembar semalam...aku x amik byk gambar sebab di landa migrain melampau sepanjang masa lelap....bangun pun time majlis nak start...kitorang x jemput ramai pun just sedara mara
Macam2 ragam tau...
Korang tgok la....


Kek tu hasil tangan Ibu dia...dia la yg nk susun huruf2 tu...


X sabar2...topi pun x nak pakai mula2..


Kakak dh bising suruh Adel pakai topi betul2


Excited terlebih


Sambil tunggu semua habis nyanyi


Yeay boleh hembus lilin....


Amik gambar family...x sedar kek dh di belah2 dek mereka berdua....

Makanan yg ada...

Simple dish for simple celebration.....asalkan diorang happy dh la kan..
Next celebration for my dad plak...
Birthday abah 28hb...
Ada satu peristiwa penting untuk abah...nanti aku update eh...

Jumpa lg next entry...


19 comments:

  1. seronoknya..budak2 mmg excited..bukan nk mkn sgt pun..saja seronok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...kek ada 2..pas tu tiup 2 kali...

      Delete
  2. Alahaiiii...happy sangat nampak si kembar.

    ReplyDelete
  3. Tak puas tengok mereka berdua.. comel sangat.
    Keletah dia pun dah nampak dari gambar-gambar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha...tu la....kadang2 geram je tgok kak...

      Delete
  4. alololo over exited bila tgk cake dpn mata..

    ReplyDelete
  5. happy birthday twins...mamanya makin sweet....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak ieda...ibunya tu dh makkin bam2...hihihi

      Delete
  6. Seronok bila buat party mcm ni... happy birthday, semoga sekeluarga ceria2 selalu.. :)

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday for kembar yang comel ni. Budak-budak janji ada kek, ada mini celebration, hembus-hembus lilin berserta air liur, memang dah ohsem rasanya sambutan :)

    ReplyDelete
  8. i love birthday party even wif family jea...seronok masak-masak n makan-makan....happy belated besday princess....but kna tambah ssssss byk sket sebab twin..heheheheee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah