Monday, May 12, 2014

Fakta Anak No 2


Eh kenapa plak aku highlight fakta anak no 2 ni...aku kan anak sulung...dah aku jumpa fakta ni je kat FB..so aku share la kat sini....
Sapa antara korang anak kedua?
Agak2 ada tak yang sama ngan karakter korang...
Macam ada kawan aku tu ckp 85% sama dengan diri dia..15% lg x sama..x kena langsung...
Sapa anak no 2 jom share pendapat korang....
Jawab kat ruangan komen eh...

15 comments:

  1. Saya anak ke 2.
    Dan semua fakta kat atas tu betul macam saya!
    Heee..

    ReplyDelete
  2. Opppss aku anak kedua...
    Macam adalah persamaan karakter...hehe 75 ke 80% gitu...

    ReplyDelete
  3. tangguh kerja tu tak berapa nk betul kot... suami sy anak no.2, x suka tgguh kerja... tpi nihnya kajian kn.. x 100% betull

    ReplyDelete
  4. owh gitu ek..tp tgk adik 2nd, cam tak sama je ciri2..heheh - JMR23

    ReplyDelete
  5. sy anak no.2..yg atas tu ada yg tepat :D

    ReplyDelete
  6. most likely.. bila teringat perangai my brother ada sikit2 dlm fakta tu..
    im the 3rd one

    ReplyDelete
  7. me too anak kedua...ase eh tepat sgt kna kat batang idung nie...hahahaahhaahaaa........

    ReplyDelete
  8. saya anak num dua...ase eh memang tepat kna kat batang hidung nie...ahahahahahaaa

    ReplyDelete
  9. ikutkan sy anak no2 sbb abg yg 2nd meninggal masa kecik jadi no dua..available ke benda ni dengan sy yg bidan terjun ni?hehe

    ReplyDelete
  10. Farah anak sulung kak..utk anak sulung tak dak ka.. =D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah