Thursday, May 22, 2014

Seronokkan Double Park????


Kejam giler kalau kena conteng keta macam ni kan.....kalau keta aku kena mmg aku cari sapa yang Buat ni sampai lubang cacing...
Tp bila fikir2 balik...eh berul jugak kan...mesti org ni tgh hangin satu badan sebab tunggu lama....so far ni festime aku tgok kes mcm ni...kalau setakat keta kena calar tu mmg biasa nampak....

If korang kena kan....apa perasaan korang?


18 comments:

  1. jgnlah buat org marah kan... kalau org balas balik camne? sabar je la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan dua yg kena bole la kan...nanti kena la dia tu..

      Delete
  2. Berani buat keje bodoh, berani tanggung risikolah. Huhuhu~

    ReplyDelete
  3. ni mmg betul2 marah ni. heheh. selamat dia tulis guna marker. Kalo dia toreh lagi le parah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. X jugak lyd...if guna marker permanent? Masak woooooo....

      Delete
  4. Guna pulak permenant marker pen...phewwwww...

    ReplyDelete
  5. Untungla dia conteng jer. Buatnya dia panggil kengkawan tolak juga sampai handbrake patah, mcm mana?

    ReplyDelete
  6. No kan ada depan belakang, telefon ajalah, hihi ...

    ReplyDelete
  7. tak kejam laa kak..kalau akak duduk kat kg baru ini mesti akak rasa perbuatan ini amat berpatutan dengan apa yang mereka lakukan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Haha... Mmg ptt kn.. Sia-sia je..

    ReplyDelete
  9. Ni pengajaran untuk mereka yang suka sgt double parking tanpa tinggal no hp. mmg kalau fikirkan kejam sbb org tu kena polish balik keta dia

    ReplyDelete
  10. jadikan teladan untuk orang lain supaya tak kena macam ni n tak buat double park

    ReplyDelete
  11. Pengajaran berguna ni. Nanti jangan marah pulak bila kereta kena conteng. Kena fikir perasaan orang yang kena double park tu juga. Kalau dpt permanent marker pen, lagi syahdu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah