Thursday, May 1, 2014

Throwback Trip Bagan Lalang

Family gathering selalunya kami pi jalan2 kat tempat2 yang dekat jer...cuma selalunya x cukup lengkap la sebab angah x join...next kami punya gathering tahun ni bulan 6 nanti...sekali sambut birthday dari bulan 5 sampai ke bulan 6..memang dah set dah nak sambut birthday kat rumah Angah tahun ni...nak buat bbq besar2...hehehe...sekali buat kenduri sambut puasa jugak...insyaallah...

Trip Bagan Lalang ni pun x de rancang...just kami2 jer yang on the spot buat plan...jom tgok laut jom...

Aku adalah pencinta laut...orang nak ckp udara lekit ke...panas ke...aku x kisah janji aku suka laut...menikmati pemandangan adalah sesuatu yang memuaskan...release segala tension....

 air yang tenang
 tengok nelayan balik dari menangkap hasil..
 yang hujung sekali tuh Sepang Gold Coast..masa tu tgh construction lagi...sekarang dah buka kan..
 tengok sunset...sambil tunggu turn nak order makanan
 cantiknya
 my bauh hati yang sangat2 suka makan kat luar..
one more post for mama...

Bila pergi ni? rasanya 2012 kot...x ingat la..hahaha...apa aje yang aku ingat...apapun best...santai...paling best tgok anak dara ku ni happy....sesekali bawak keluar kan...x tau la bila nak pi lagi...masing2 dah ada keluarga agak payah nak kumpul kan...kalau boleh biarlah complete kami 5 beradik berkumpul...nanti la...banyak lagi masa kan....kalau pergi lagi nanti aku up entry kat sini...eh mesti la kan..dah tu nak up kat mana plak lagi...

Next aku up bab makan2 plak eh...

8 comments:

  1. wah..cantiknya pemandangan..tenang je..yaya tak pernah pergi lagi kat sini..

    ReplyDelete
  2. ikan bakar dekat bagan lalang best :)

    ReplyDelete
  3. saya pun suka tengok laut...tenang je rasa

    ReplyDelete
  4. ohh tahun 2012 patut dania nampak tecik lagi dlm gambar tu..
    actually Bagan lalang 1 of the best seafood place jugak selain jeram & port klang ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah