Wednesday, May 7, 2014

Sepetang Di Bagan Lalang

Memenuhi permintaan si anak dara...petang semalam punya la panas kan...so kami pun pergi la keluar kejap jalan2 ke Bagan Lalang...tp xde la pi makan seafood ke apa kan...itu kita plan lain la...sampai2 je waaaa...ramainya lolrang yang kat sebelah kiri ni...x pernah ke sini lagi...ala korang yang area Aviani gold coast ke apa ntah tuh...dulu nama eh Sepang Gold Coast kan...ni dah tukar nama so x tau la plak kenapa...x kisah la...hajat si anak dara nak main layang2...tp tu la...mama ni x reti bab2 ni...nanti la kita datang sekali lagi...

 si manis yang happy betul
 dah macam anak dara betul dah...padahal baru umur 10 tahun
 ni sebnarnya gambar ribuan anak2 keta,
 air dah mula pasang
 last kopek amik gambar...tinggi kan anak dara aku...
masa sampai air tgh surut...sekejapan je dah pasang balik...
ini la kegunaan monopod...Selfie anak beranak...

So far ok la if nak if nak santai2 kat area sini...ada gak kedai2 makan dan ramai je yang buat family day kat area ni...memang nampak happening sampai aku pun lupa nak snap gambar happening diorang...hahaha...hati nak explore..tp mood xde plak...acaner tuh....nanti nak pergi lagi la tp nak mandi laut plak...cuma x puas hati ngan tandas dia...bukan sebab x bersih...sangat2 bersih cuma x leh bawk kasut masuk, tukar selipar tp kena basuh kaki kat dalam tong yang disediakan tp air dah hitam kotor dek lumpur2...what u expect to wash your leg mcm tu kan...air kotor kot...berlumpur....patutnya disediakan paip kat area luar toilet tuh...senang orang nak cuci kaki...harap2 diorang selenggara la tempat ni jadi ok skit especially area tandas...dah la aku ni penggeli bab2 mcm ni...dalam toilet memang bersih...aku just x puas hati bila kena celup kaki dalam tong tu je...xde aku buat de..x kuasa aku...

8 comments:

  1. wah ke bagan lalang rupanya... best best best...

    ReplyDelete
  2. bagan lalang
    lama dah tak gi situ
    dulu masa keje kat MIAT
    tempat tu la selalu lepak

    ReplyDelete
  3. dah lame lieya tak kesana along...last mase peknen dayyan kot..ngidam sefuds die heheheeh

    dania ngan along dah mcm adik ngan kakak dah hah...tu syok anak dah besar ni kan along...dah mcm kawan2 je ....

    ReplyDelete
  4. lama tak gi Bagan Lalang.. suker makan-makan seafood kat situ

    ReplyDelete
  5. Anak2 kejap je besar kan SA, anak akak 13 tahun lagi tinggi dari akak baju, tudung semua boleh syer tapi bab kasut tak boleh sebab anak kaki lagi besar...:)

    Kalau cuti sekolah akak selalu pi Bagan lalang bawak anak2 berkelah.

    ReplyDelete
  6. ema pergi sana tak pernah bermalam lagi tapi beberapa kali pergi bakar ikan kat sana memang seronok...kena pergi awal pagi baru ada tempat elok sikit...

    ReplyDelete
  7. baru je pergi haritu tido kat chalet area gold coast..
    mmg panas terik time tu.. tp air surut je

    ReplyDelete
  8. bak kata orang dolu dolu...mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah