Saturday, May 3, 2014

Gambar Lama Dania Masa 3 Tahun


Last week belek2 gambar dalam pc terjumpa gambar ni...masa tu aku x sakit lg...dania plak baru umur 3 tahun...aku sakit masa dania umur 5 tahun..
Comel x dania? Dengan rambut curly dia...ngan muka nakal dia...oh yess my sister said dia mmg nakal time2 tu....aku plak masa tu kurus..tgok la kat leher xde kesan tebukan kan?
Bersih je muka time tu...sekarang ni...macam kat muka....how i wish to get my real face same like that..harap2 x terlambat lg...

Happy weekend korang.....

19 comments:

  1. Past are unforgetable memories to be kept always. Akak sakit? Sakit apa?

    ReplyDelete
  2. sekarang pun takde la buruk sangat pun.. still ada lagi comel tu. cuma time ni macam fafau pun ada jugak kekekekeke

    ReplyDelete
  3. dua dua pun comeyyyy, memang nakal jer Damia ni gayanya, takper anak nakal keletah panjang akal. eh ur kulit skang pun ok apa, i tengok elok sangat dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..masa dia kecik mmg dia sgt2 lasak...kulit I still ada problem dear...yg dulu tu elok je xde masalah...

      Delete
  4. comeynyer dania..ngan muka notty dia cam tu ngan rambut curly...gigit kan baru tau haha

    ReplyDelete
  5. dua2 comel.sy suka tgok budak rambut kerinting macam dania..nakal tu mmg biasa.budak2 kn..klu diam je dah macam tak aktif pulak budaknya kan

    ReplyDelete
  6. mmg comel dania...rambut kerinting...:)

    muka awak ni,mmg banyak iras fafau :)

    ReplyDelete
  7. Dania is cumels..mama dania oso cumels...

    ReplyDelete
  8. lainnya dania masa kecik...nampak notty ja...la ni dah ayu gitu...hehe

    ReplyDelete
  9. lainnya muka dania.. beza dgn dah besar..

    ReplyDelete
  10. SA tak teringin try ephyra ke. org kata bagus produk tu. kot2 la berkesan SA dpt kulit asal mcm dulu.

    dania comelnya rambut kinting. saya suka betul dgn budak rambut kinting. comel sgt.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah