Wednesday, May 14, 2014

Liebster Award Dari Blogger PCL

Dah agak memang akan kena tag jugak satu hari nanti...PCL cakap penerima tag dari beliau kena ikhlas jawab soalan2 beliau...Dalam hati...kenapa akuuuuuuuu....hihihi...ok2..aku ikhlas ni just aku bukan rajin...pemalas tahap dewa ni...tp sebagai sokongan kat PCL dan mengenang susah payah beliau tag aku...aku jawab jugak la soalan2 yang dikemukakan eh....( psst...pcl pesal soalan susah?)


Sejak bila anda mula berblog?
January 2010, adik yang bukakan blog just to share tentang SA yang baru sedar dari koma akibat H1N1

Pernah mengenali Blogger PCL sebelum ini?
Selalu jugak datang bertandang dan tinggalkan jejak, suka blog PCL sebab simple dan banyak info

Niche Blog yang digemari ?
SA suka yang santai2 dan x terlalu berat..actually more to Lifestyle.

Warna tema blog kegemaran?
Merah, Purple or baby blue

Apa hobi anda selain blogging?
Menyanyi, Bowling, window shopping & travelling

Suka baca entri panjang berinformasi?
Suka kalau info yang diketengahkan mampu menarik perhatian SA

Nama Blog pilihan anda yang tak jemu-jemu lawati?
Actually banyak takut x muat plak ruangan kat sini...

Apa pandangan anda tentang meninggalkan komen disetiap blog yang dilawati?
Pada pendapat SA memang x salah meninggalkan komen kat mana2 blog tanda kita meninggalkan jejak dan sebagai tanda support atas effort blogger itu sendiri.

Adakah anda suka meninggalkan komen semasa blogwalking?
ye..sangat suka especially bila entry tu mampu menrik minat SA sendiri.

Anda Blogger negeri mana?
Negeri Sembilan Telapak Adat.

Soalan trick : Bagaimana anda melihat seekor buaya di dalam zoo?
acaner nak jawab ni eh....bagaimana....bagaimana eh....kalau kat dalam zoo kandang ( kandang ke?) buaya tu macam kolam kan...biasa tinjau dari jarak jauh skit takut kepala kena ngapp....

Akhirnya...phewwww....aku nak tag soalan yang sama sebab aku malas nak buat soalan lain...walau Giant xde ni aku ada banyak flight booking nak kena settle by today...hehehe...bertabah la mereka2 yang kena tag eh.....

Penerima tag The Liebster Award  diberikan kepada :



15 comments:

  1. adoiii patutlah tersedak2...alamakkk banyaknya liebster award yang nak kena jawab ni...

    ReplyDelete
  2. sana sini tengok semua kena tag dgn segmen ni..

    ReplyDelete
  3. Lama tak main tag2 ni... hehhehe Thank you...

    ReplyDelete
  4. Lama tak main tag2 ni hehehhee... Thank you

    ReplyDelete
  5. tq tag aju, hehehe senyum sensorang baca semua soalan n jawapan tu, keke

    ReplyDelete
  6. kita dah jawab semua pertanyaan akak tu..haha

    ReplyDelete
  7. Hehe... Ok.. Dh kenal SA serba swdikit..

    ReplyDelete
  8. soalan trick tu memang agak sukar nak jawab gak kan..hahaha...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Tq SA , baru sempat ke sini....malunyer dah terlepas lama ...anyway pcl hargai kesudian anda membalas jawab dgn ikhlas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. soklan trick last sekali tu...blh refer sini http://www.nazlee.com/2013/03/tengok-buayamacam-mana.html

      (baca juga komen2 dlm entri tersebut)

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah