Thursday, May 22, 2014

New Workstation. ....

Hari ni dah start kat workstation baru...perasaan aku? Of course la x best..sgt2 x best..
Kecik...sempit...tp x pe la..ikut je la new structure. ...penat punggah brg x hilang lg....


Ini la rupa paras workstation aku yg baru....masuk je division ni akan terus nampak muka aku..haaaaa....mmg x selesa...ikutkan aku dh reserved tempat kat belakang sekali
Tp dh kena rembat kat org lain walau aku dh letak nama aku kat situ...
Sakit betul hati...bape hari aku stress...bising pun x guna...
So diam dan Ikut aje rentak adalah jalan terbaik.........

23 comments:

  1. SA stress je sejak akhir2 ni. Takpe, esok dah jumaat. Nnt weekend, balik kampung bleh release tension kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe la Lyd..xleh nk buat apa dgn stress ni...mmg kena cuti pi vacation or wht ever..huhu..

      Delete
  2. ala...tak boleh nak blogging/ fb bagai sesuka ati lah ea SA..kena perati kiri kanan dulu.. :) nice looking U punya work station. semangat baru kerja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempit skit pcl dari biasa..ok la dari xde kan..eh boleh je blogging thru hp...hihihi...tp nk bw kena tunggu balik la...

      Delete
  3. kemas n cantek w/station uols
    eh eh org yg amek tempat uols tu xrasa malu ke..ish2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia tu xde hati and perasaan kak el....dia buat bodoh je...

      Delete
  4. Replies
    1. Boleh la farah......I'll be ok soonest dik...hihi

      Delete
  5. sabar ye kak, kte pernah rasa apa akk rasa tu, rasa mcm nk maki2 je org yg amek tempat yg dah direserve tu. Tapi nk wat camne, sabar je laa,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgh sabar la ni yunk...kalau x sabar mmg dh stress giler dh ni...

      Delete
  6. aik, dah cop tempat pun org lain siap rembat? mmg kena bertabah..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu....first come first serve tp kena rembat....

      Delete
  7. kemasnya meja...hehehe..seminggu lagi ada macam nie gak tak rupanya..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. over org sampai tempat kena rembat.. apa pnya org daaaaa

    ReplyDelete
  9. ooo...org yang rembat tempat akak tu mesti lupa rasa malu. kesian

    ReplyDelete
  10. sabo sis.. hehe.. happy working tauu =D

    ReplyDelete
  11. Ada hikmahnya kak..takpe kak, buat kerja dengan sebaiknya..ye.

    ReplyDelete
  12. comey la jugak workstation tu..saya nye cubicle lg xbest..dah le ade lak staff lain yg duk share tempat tu kalau kita xde..termasuk PC k..kalau pinjam wat keje xpe..ni tengok drama..hadoii..

    Tahukah anda kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan

    ReplyDelete
  13. Cantik cubicle tp x best sangat la kena dok dpn kan..

    ReplyDelete
  14. wah bestnya.saya suka macam ini sb kita ada kawasan kita sendiri pastu kita hiasa bagai.letak bear.letak gambar apalah.nak kerja hati suka..rindu masa zaman saya keje dulu vip mmg best gila.tapi spce saya mmg besar gila uh..

    sabarlah sis asal org tak ggu meja udah heee

    ReplyDelete
  15. Workstation baru nampak macam kemas dan elok sahaja tapi susah sikitlah ya, masuk-masuk je nampak muka SA dulu :) Lama-lama nanti biasalah tu, SA. Jangan stress teruk-teruk sangat.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah