Tuesday, May 6, 2014

Alexa Ranking Blog Suriaamanda

Assalammualaikum...
Hari ni aku ada course 2 hari...so aku dah sediakan entry auto publish untuk korang...moga 2 hari ni aku akan lebih tenang, seiring dengan tajuk course yang aku akan attend....sesungguhnya aku perlukan ketenangan sekarang.....


Nampak sangat aku pemalas check kat HP, snap jer kan...selalu buat screenshot...ntah kenapa la pemalas sangat ni...hati terusik macam ni la jadinya...seee dah turun dah...tp x per la...x jauh pun...aku harapa aku di beri kekuatan untuk terus berkarya...hek eleh...gedik plak sebut mcm tu...berkarya konon...huhu...ranking 1198...huii...last 2 week ranking blog ni 999, xper la maybe ada yang perlu aku baiki lagi kan...bukan senang nak maintain...aku pun x berapa pandai rahsia Alexa ni mcm mana dia nilai sesebuah blog...apa yang aku tau aku kena rajin update dan pastikan bblog aku kerap dikunjungi dari hari ke hari...sebab tu nak kena ada banyak bahan...kadang2 bahan pun x mampu menarik perhatian followers kan...kena rajin blogwalking jugak ni....memandangkan aku adakala blogging guna HP so payah la...nak2 plak jiwa tengah terusik sekarang ni kan...macam2 masalah timbul...tp takper la..itry to handle and solve all the problems...ikutkan aku benci benda2 ni semua tp nak buat mcm mana kan...lumrah bekerja...ada yang x puas hati dan tindas menindas....x selamanya kita aman damai xde orang kacau kan...adat la tu...cabaran kata orang...kalau x diduga maknanya hidup kita x perfect....apapun aku akan terus kan berblog selagi aku diterima...hehehe....

Good luck for myself....

10 comments:

  1. susah nak maintain ranking alexa ni kan... senior sumer cakap macam tu

    ReplyDelete
  2. tahniah kak. blog reena maybe yang ke sejuta kot hahaha.
    btw, sabar ye kak. apapun terjadi akak ingat apa yang buat akak hepi.
    sedikit sebanyak akan terubat stress tu

    ReplyDelete
  3. take ur time utk chill kan diri ye kak..

    ReplyDelete
  4. keep it up & all the best to you SA..

    ReplyDelete
  5. blog saya mau takde dlm senarai hiks

    ReplyDelete
  6. tahniahhhhh
    iols pulak kejap naik kejap turun
    skun dlm around 2K hehe
    esok2 naik pulak huhu

    ReplyDelete
  7. take care SA.. blog saya jauh dari tu..ehehe..

    ReplyDelete
  8. takpe, nanti naik balik la ranking alexa tu. blog saya lagi rendah rankingnya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah