Tuesday, May 6, 2014

Dinner Orang Stress

Assalamualaikum u olls....
Asyik tayang makanan je aku ni kan..haha..nasib la..aku ni kalau stress mmg aku kuat makan...lupa kejap pasal diet...malas nak fikir....

So semalam...balik kerja aku buat sotong masak kicap...makan dengan nasi panas2...
Makan sensorang sbb housemate dh tido.....


Sotong goreng kicap buat orang tgh stress...


Yesterday's look...

Semalam aku memang stress...stress kat tempat keja....
Siyes sampai aku daftar internal course 2 hari....just nak release dan nak cukup kan trainibg aku this year...at least ada 4 training.....cukup la utk KPI tahun ni...dah bergabung jadi satu division ni x tau la mcm mn kan.....

Ya allah semoga aku di beri kekuatan untuk harung segala bentuk dugaan......


17 comments:

  1. jangan stress2 tau kedut nanti hiks

    ReplyDelete
  2. Fiza makan sotong celup tepung je,ngehh :p

    ReplyDelete
  3. sotong kicap, sedap tuh.kalau letak halia banyak sket lagi sedap tau..

    ReplyDelete
  4. Adoi terliur tgk sotong tu tergolek2 mcm tu huhuhuhu

    Kite kat cni lak stress tgk sotong tu hehehehe

    ReplyDelete
  5. dlm stress tu pun masak sedap hehehe
    insyallah byk2 bersabar k

    ReplyDelete
  6. Bab kena gi training utk cukupkan KPI ni menyampahkan..nasib baik akak tak de semua tu... Do the best sis. Hidup kita ada turun naiknya.

    ReplyDelete
  7. bestnye kalo register training terus approved..
    jangan stress2 ye..senyum skett...sotong masak kicap mmg sedap..

    ReplyDelete
  8. sotong masak kicap.. yummeh sangat.. selalu I buat daging masak kicap je.. hehe
    apa2 pn semoga SA kuat untuk hadapi apa juga dugaan yer.. hal2 kat opis mmg selalu buat kita stress.. lagi2 politik antara staff.. rasa nak tumbok je muka sekor2.. gggrrr

    ReplyDelete
  9. eh smlm pn kita buat sotong masak kicap utk berbuka posa..

    ReplyDelete
  10. resdung x leh mkn..

    sotong ni fav sebenarnya..

    sok..sokk

    ReplyDelete
  11. kalau I jadi housemate u, hari2 I buat u stress so u hari2 masak sedap2 hehehehe I tumpnag semulut.

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum suria...wah sedapnya...:)

    ReplyDelete
  13. ala jgn la stress kak.. cool k :)

    in shaa Allah smga dipermudahkan

    ReplyDelete
  14. stress kenapa ni SA. tukar division baru tak best ke.

    ReplyDelete
  15. sedapnya... stress lagi sedap makn,, hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah