Friday, May 9, 2014

Bakat VS Live Update

Respect ngan uncle ni....tgh2 dalam train ni dia boleh luangkan masa tunjuk bakat...
Dia melukis and u oll know what..
hasil lukisan dia atau sketch dia memang menjadi


Di awal lakaran

Tekun dia sketch gambar sorang mamat cina ni...

Gerak geri dia mmg mencuri tumpuan....gambar org tido pun dia amik jadikan bahan sketch dia...sib baik dia x sketch aku yg ntah ghupe apa ntah...
Cepat2 aku duk jauh skit dari dia....
Sgt2 kagum dengan bakat dan cara dia luangkan masa dalam train...


9 comments:

  1. terbaiklah uncle ni..memang berbakat kot.

    ReplyDelete
  2. then hasil sketch dia tu dia bagi x dkt org yg dia lukis tu?

    ReplyDelete
  3. org lain sibuk ngan hp
    tp uncle ni sibuk sketch lukisan..terbaikkk

    ReplyDelete
  4. Jarangggg nak jmpa org yg mcm nih dlm train kan..

    ReplyDelete
  5. mmg berbakat betul.. rajin la pula tu...

    ReplyDelete
  6. laa....apek oh apek...sy upah dia suh sketch akak dalam tren dia pi sketch orang lain..isk..isk..ini laa akibat tak dengar instruction..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Org berseni nie mmg tak mengira tempat kak..kat mana dpt idea kat situ la depa lukis..=D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah