Friday, October 17, 2014

Baru 6 Bulan Dah Tumbuh Gigi?


Dapat gambar dari Ibu si Dhiya ni ha....bagi tau Dhiya dah nak tumbuh gigi...dah kuar sikit dah...haaa...nampak x...nampak x....mak aiii...cepatnya tumbuh gigi...baru nak masuk 6 bulan kot....qhaira pun x tumbuh lagi ni....wah....Dhiya lagi advance dari Qhaira eh....tp Qhira dah start nak menggigit dah...bahu aku selalu jadi mangsa dia...lengan Mak...hidung aku....kalau mintak cium...macam nak di kunyah2 muka aku....hehehe...
Jaga2 la kami orang lepas ni...sure kena baham punya dengan2 orang minah ni....x puas hati kalu...confirm kena gigit....kalau tgh susu badan? confirm Ibu ngan mummy menjerit kan...
haahahaha...i've experienced that before...sakit oiiiii......


9 comments:

  1. Cepat tu 6 bln dah tumbuh gigi..senang mkn lps ni ye dhiya^^

    ReplyDelete
  2. anak saya dulu 4 bulan lebih dah tumbuh...memang menggigit...hihi

    ReplyDelete
  3. Tu la orang tua2 cakap, cepat tumbuhnya, cepat la gugurnya hihihi. Jijah dulu pun cepat jugak tumbuh tapi skang yang tumbuh awal tu macam dah rosak, heishh.

    ReplyDelete
  4. Normal tu sis:)
    Saya dengar ceramah dari pihak pergigian.

    ReplyDelete
  5. nasib baik lak tetiba Ash is on FM...muahahaha...

    ReplyDelete
  6. jenoh kena gigit lah lepas ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah