Friday, October 17, 2014

Lunch Aku Tengahari Semalam

Aik..dah kenapa kan si Suriaamanda ni...citer semalam update ari ni...hahaha...aku bz la korang....opis nak pindah lagi...sibuk sekarang packing2 ...letih dah asyik pindah randah....ni balik semula ke block yang sebelum ni aku memang kat sana...hehehehe....nasib badan....pindah la...

Minggu ke berapa diet nasi...tp xde la ekstrem sangat..sesekali badan ni perlu kan nasi jugak...hari2 makan roti agak muak la kan....ada harinya makan nasi sesenduk itupun x abih....alahai...dah kenapa kan...so kena la pelbagaikan asalkan perut ni x lapar...kang gastrik x memasal plak..aku just nak turunkan berat badan je...so korang tgok la apa aku makan untuk tengahari semalam...

semalam agak hectic jugak aku kat opis.....ntah bila kala la x hectic kan....


Mushroom Soup


Garlic Bread...

Alhamdulillah rezeki dari allah....dua menu ni hnya RM4 sahaja....murah kan? kalau korang nak tau aku repeat makan mushroom soup tuh kul 6pm...kebetulan aku ada lagi roti potato...hah...aku panaskan je kat oven...mat saleh ni pandang je...ada aku kisah...aku makan sampai habis dan alhamdulillah kenyang....tepat kul 6.30pm aku balik...perut kenyang pulang dengan hati yang senang...

Hari ni nak makan apa plak ni?tengahari sat lagi aku nak pi Sophie Paris...nak pi amik barang orang order....dah x tau plak nak makan apa dah....

Ada cadangan?but no nasi ye.....

27 comments:

  1. Replies
    1. Kalau dh tergoda kena la cari nanti kan?

      Delete
  2. Kalo pasta boleh? Kalo x boleh mkn roti bakar dgn baked beans pun sodap^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roti bakar mcm tu xde plak kat sini..pasta should be ok tp berat skit...tgh fikir nk cari yong tau foo soup.

      Delete
  3. ayam goreng seketol pun boleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nok...aku kalau ayam goreng x cukupseketul...hihihi

      Delete
  4. Ooo...tengah diet ke?? Good luck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde la diet sgt mama kaori...just turunkan berat badan je..dari 59kg ke 50kg...hihihi

      Delete
  5. Kalau tak jemu tak salah repeat the same aje
    Kakak ni SA garlic bread+mushroom soup memang suka - kalau takat 2-3 kali tak jemu lagi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya x nk reoeat kak just nak cari yong tau foo soup je...

      Delete
  6. wahh...makanan sihat tu... kalori pun tak banyak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul tu....so tghari mmg x amik nasi...even malam pun

      Delete
  7. kebab ke..tosai ke..popia vietnam ke
    tak pun lunch dessert aiskrim je pun ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eskrem...hihihi...sojuk2 ni mkn eskrem...kebab ok but mn nk cari kat sini...

      Delete
  8. Salam singgah pagi di sini...sedapnya....

    ReplyDelete
  9. sedapnya
    tetiba rasa nak makan macam ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silakan akak...sedap dan kenyang pun kenyang...

      Delete
  10. Wow! Klu sy, kebulur ni kak! Hahahaha! Make sure menu akk balance ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. X cukup eh....hahaha...so far akak ok je...menu semua balance..

      Delete
  11. la mushroom soup, cukup ke.. kalau kite ni appetizer je kan..

    ReplyDelete
  12. Sophie Paris tu ape, Sis SA?
    Garlic bread ngan mushrooms soup.. Sedap juga pe:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah