Friday, October 10, 2014

Family Vacation 2014 > Langkawi Island Part 2

Kita sambung lagi percutian aku dan family ke Langkawi...Perjalanan ke Pulau Langkawi menaiki Feri mengambil masa 45 minit...masing2 teruja...dengan hujan...dengan pemandangan indah di depan mata...memang sangat2 cantik pemandangan sepanjang perjalanan....macam yang aku inform...knowing aku yang cintakan keindahan alam....aku kongsikan kat bawah ni gambar2 menarik yang sempat aku snap....

Enjoy the photo ok....










Akhirnya dah nak sampai ke Jeti Pulau Langkawi....


Wahhh...x sabar2 ni...ada penumpang dah bangun nak keluar dulu...i mean get ready...kami je sabar tunggu feri betul2 berhenti dan bagi peluang mereka2 turun dulu...



Feri yang satu2nya pengangkutan yang ada selain dari kapal terbang...


Yeayyy...kami dah sampai...


muka masing2 teruja...banyak wooo perubahan Langkawi...

ni bila nak masuk ni...asyik bergambar je...

Nasib baik kami dah call pakcik awal2...so dia pun tunggu kami di luar Terminal ni...si kudut ngan bopren eh keluar dulu nak settlekan bab van yang dah awal2 di tempah...
kami slowly keluar menuju ke tempat menunggu yang Pak Uda bagi tau.....x sabar nak jumpa Pak Uda...dah lama x jumpa kan....mak pun dah tentu2 rindu adiknya....

Bersambung lagi next entry


10 comments:

  1. Tgk gmbr2 ni membuatkan diri x sabar2 dah nk cuti2 ke langkawi...hrp dimurahkan rezeki la nk ke sana...

    ReplyDelete
  2. wahhhh,banyaknya gambar,bila lah kami nk g langkawi ni.lama sgt dh xg.

    #JalanJalanKlikIklan

    ReplyDelete
  3. syoknya..dah lama x g langkawi..last g hari tu masa honeymoon dah dekat 8thn dah

    ReplyDelete
  4. rindu langkawi. aku ni, pegi langkawi tiap tahun pun tak pe. tak penah rasa bosan. hehehehe

    ReplyDelete
  5. last weols pi langkawi 2006 kut..ms tu tgh preggy 5mo anak sulung hehehe
    uols pi naik kete kabel x?

    ReplyDelete
  6. seronok naik feri dapat tengok pemandangan cantik ni

    ReplyDelete
  7. Thanx sudi share banyak2 gambar.
    Dulu saya sempat pi dah lebih 3 tahun lepas.

    ReplyDelete
  8. bilalah boleh pi Langkawi..huhu..

    ReplyDelete
  9. bla la cik nor nak sampai langkawi..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah