Tuesday, October 21, 2014

Courtney Lapresi Juara Materchef...


Courtney Lapresi merupakan pemenang Masterchef terbaru yang diumumkan oleh Chef Ramsay kelmarin...beliau memenangi $250,000.00 dan berpeluang menulis buku masakan sendiri....Courtney yang berasal dari Philadelphia bagaimanapun di gembar gemburkan sebagai Mantan Penari Telanjang kerana pekerjaannya sebelum menyertai pertandingan Masterchef ini...walau apapun Courtney tampil berusaha untuk berjaya...memang dia sangat2 bersungguh dalam pertandingan ini....so...dia layak di gelar juara...

Apapun sekalung tahniah buat Courtney...aku memang mengikuti siri masterchef ni dan jugak Masterchef Australia...tak tau la kenapa aku amat tertarik dengan pertandingan yang sangat2 mencengkam kalbu ni...setiap tekanan yang diberikan memang mampu aje peserta harungi...paling best bila tgok finale...yang mana 2 wanita cantik iaitu Courtney dan Elizabeth bertanding...dan di saat2 Chef Ramsay mengumumkan pemenang...maka kat situ la terjawab siapa yang jujur masak dari hati ...aku memang dah awal2 vote si Courtney ni sebab dia sangat innocent..berbanding Elizabeth yang agak sombong dan bongkak dengan kebolehan yang dia ada....

Korang layan Masterchef?sure ada yang layan kan....

5 comments:

  1. X layan pun kak. X de astro kt umah^^

    ReplyDelete
  2. takda astro kat rumah,so tak leh la nak layan..huhu

    ReplyDelete
  3. Tak layan pulaklah kak..sebab takde astro..plus, jrg tgk TV..tengok online je :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah