Monday, October 20, 2014

Lunch at Killiney Kopitiam Sooka Sentral

Boring tak tau nak makan apa aku ikut Siti Elyna dan Finaz keluar lunch...area sini bukan x banyak kedai makan..ada je tapi tu la x banyak pilihan dan macam dh bosan sgt....
nk jalan pi KL Sentral malas so jalan ke Sooka Sentral je...dekat skit. ..kali ni kami makan kat Killiney Kopitiam...lucky x ramai orang....


Asam Boi Lime juice RM 3.50


Mee kantonis RM9.00 


Total damage RM13.75 including service charge 10%

Mahal? Of course la mahal...tp bukan hari2...sesekali ok la...hari2 kalu rambut 
Aku yang panjang pun leh gugur selai2...hahaha....

Korang mkn apa lunch td?




26 comments:

  1. Jemput Join Ya : http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segmen-pencarian-bloglist-2014.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. nak makan kat luar nie sesekali bole la kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu siti...sesekali bleh la...kalau selalu make sure ada yg blanje...

      Delete
  3. selalu jer pass by killiney Kopitiam tapi tak pernah pulak pergi makan sana..insyaallah nanti leh try.

    ReplyDelete
  4. emm tak makan lagi :( sedih tau.... sobs

    ReplyDelete
  5. Lunch simple je ikn grg dan sayur campur.

    ReplyDelete
  6. Sedap pula tgk mee kantonis tu..

    ReplyDelete
  7. ema yang opis dekat dengan KL Sentral pun malas nak ke sana...crowded sangat.

    ReplyDelete
  8. sobs. home food jgk la yg terbaik jimat hehe

    ReplyDelete
  9. wahh sedapnya air jus limau asam boi tu..adeshh terasa nak minum pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap pas tu dia detox cpt...hahaha...masak akak sakit perut lepas tu....

      Delete
  10. Replies
    1. Yg smlm tu ok la...xde la sedap sgt...so2 je...

      Delete
  11. ya Allah, betul la SA yang saya nampak semalam. Saya tapau laksa singapore smlm kt killiney. sementara tunggu tu saya dok betul2 seblah meja SA. Nampak SA amik gmbr mee kantonis tu, pastu dlm hati terfikir, dia ni ntah2 blogger sbb amik gmbr makanan. Bila tgk dari tepi nmpk macam SA, tpi tak tegur la sbb tak sure betul ke tidok. Ternyata betul la SA. Eh, kemain panjang aku komen. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lor....knp x tegur....next time tegur je...hahaha....

      Delete
    2. best nye...best lg kalau jumpe sa Kan

      Delete
  12. Salam, haaa aku pernah review Killiney Kopitiam ni dulu, tp yg dekat JB area2 legoland sana tu...pada aku mmg mahal..tp rasa biasa je...haha..aku suka chee cheong fun kat situ, sedap!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah