Thursday, October 9, 2014

Hadiah Video Cam Dari Ayahnya.....

Permintaan Dania untuk aku abadikan gambar dia first time dapat hadiah dari ayah dia....amboi kakak...demand lebih eh...ekceli kawan2 dia dan ada cikgu2 dia adalah silent reader aku...ish...sabo je la...ada plak kawan dia add aku kat fb...aku pun heran bila masa aku approve...erm layankan aje...dia mintak aku create kan account fb untuk dia...knowing aku yang agak tegas ngan dia...sorry naik lori eh....kang ada plak yg x belajar...leka berfb je kang....kang ayah ko salahkan mama plak pelajaran terjejas kan.....

Eh dah menyimpang jauh ni....meh la tgok gambar dia dapat hadiah dari ayah dan stepmother dia...video cam....tp sygnya dia x jumpa ayah dia pun...dia sekolah masa tu...ayah dia dtg tengahari...salah time...


Muka happy dapat Video cam...


Bukan main lebar senyum dia..si kembar pun sama...abaikan Uwan diorg yg agak seksi...hihihi...


Pose ngan video cam....

Sejak dah ada menda tu...apa je occasion memang x tinggal la...ke hulu ke hilir dok usung video cam...x per la kakak...janji awak happy...
Alhamdulillah....terima kasih buat bekas suami dan isteri yang sudi bagi Dania hadiah....
Tahun depan bagi lagi ye...eh..eh....hahaha....
Tahun ni x buat sambutan macam tahun2 yang lepas...just sambut dengan family je...so...tahun depan dia request  nak buat birthday party dan nak jemput  kawan2 jugak....
Insyaallah kakak...doakan rezeki mama melimpah2 tahun depan....
Apa saja untukmu sayang.....



18 comments:

  1. wah..best tu dapat video cam..rezeki kakak dania :)

    ReplyDelete
  2. congrats kakak.. hadiah paling best lah kiranya utk besday kali ni yer..

    ReplyDelete
  3. Bestnye...acik pun x dak video cam...smg mama terus dimurahkan rezeki yg banyak. Amin.

    ReplyDelete
  4. muka happy dania dapat hdiah dari ayah :)
    auntie mieja ucapkan happy belated birthday dania yg manis:)

    ReplyDelete
  5. kalau acik lekit dapat hadiah ni pun best jugak dania Ooi.. tapi ada ke sapa nak bagi hahahaha

    ReplyDelete
  6. Syukurlah ayah masih ingatkan Dania
    Rasanya mummy mesti sesekali pinjam juga ni kan Dania

    ReplyDelete
  7. Syok yer hadiah dania...meh la abil vlog ngan mama tau baru syok hehhe

    ReplyDelete
  8. Wahh bestnya Dania. Happy belated birthday Dania

    ReplyDelete
  9. Alhamdullillah..mesti tido pun letak sebelah kan :D

    ReplyDelete
  10. Waahh tahniah girl dapat hadiah mahal tu.
    Yang ni rumah sis yang kat Taman Warisan Puteri tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yesza...yang taman baru tau..depan ada pejabat Seri Pajam...hehehehe

      Delete
  11. Perghh gila seronok dpt video cammm...boleh lah ajar anak ko edit video lak lepas ni, ne tau ade bakat kat situ, leh tambah pendapatan dia di situ~ chewah :p

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah