Friday, October 24, 2014

Workstation Baru....

Pulang semula ke block 4...hihihi...apa kejanya la kan asyik pindah randah..lucky masa aku pindah dept ni x bwk semua barang sebab temporary je kan..kalau aku angkut semua barang aku hari tu sure nyesal x sudah..huhu..so..balik semula ke level 11 tp workstation yang lain....Isnin ni start keja dari level 11...


Workstation baru...


Ni tempat baru aku...

Hari ni akan tambah hectic la dunia aku...semalam balik kerja pun dh lambat. 
Penat pun x hilang lg.. ari ni dh start move skit2 barang dept ni...sure balik lambat jugak   
Bertabah la kan...tp semua mmg kena settle by this 3 days...bab unpack tu yg x larat tu...
Sorry la korang...ari ni x dpt nk up entry mcm selalu...mlm td dh penat so x sempat nk buat auto publish entry mcm selalu....




22 comments:

  1. kalo sy lah kn, ble tmpt baru semangat nak keje tu lain.hehe...sbb serba baru..luas meja akk...hehe.

    ReplyDelete
  2. Bestnya tengok tempat baru ni...semangat pun mesti baru jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. ...harap2 semangat baru muncul la hendaknya sbb sebelum ni pernah duk level ni...

      Delete
  3. cantik workstation baru akak..selamat bekerja dalam suasana baru kak..takpe kak, lepas dah settle ni boleh rehat dah

    ReplyDelete
  4. yey yey meja baru!!! kerusi baruuuu

    ReplyDelete
  5. wah..macam best jer workstation baru..

    ReplyDelete
  6. cantiknya tempat baru....baru senang hati nak sambung kerja ni.

    ReplyDelete
  7. Luasnye tmpt workstation akk. Smg dpt bekerja dgn smgt yg baru di workstation baru :)

    ReplyDelete
  8. cantiknya workstation baru...luas pulak tu..semoga terus bersemangat ye sis..hehe

    ReplyDelete
  9. Cam best je dpt wstation baru.

    ReplyDelete
  10. Nampak sangat fresh dan menggembirakan. Pencahayaan pun cantik jer. Boleh angkut pokok bunga tu dik...mesti best. Akak punya workstation baru yang temporary ni best, takder org kaco, tapi keje yg tak bestnya...huwaaaa.

    ReplyDelete
  11. hehehe...xpe kak..penat sekejap...weekend ni rehat la ye :)

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum suria....bersemangat di tempat baru...:)

    ReplyDelete
  13. nampak luas tempat kerja baru akak..

    ReplyDelete
  14. semua serba baru la ye...semangt la nak kerja lepas nih..:)

    ReplyDelete
  15. Bestnyaaaa. Cantik pulak tu ;D hee

    ReplyDelete
  16. Wah... Ini kira hijrah la ni...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah