Thursday, October 30, 2014

Peluang Terakhir Top Komentator October 2014



Hi korang....peluang terakhir hari ni ngan esok untuk rebut gelaran top komentator kat blog aku ni....tempat pertama untuk bulan ni akan menerima sebotol Feminine Wash Sophie...
2 pemenang lg aku lom decide nak bg apa....so meh cepat2 komen....kita tgok sapa yg terpilih bulan ni....kang ada lg aku dpt private message ckp asyik org yg sama je menang...eh nak buat cane sbb diorang rajin...x kan aku x bg hadiah plak kan....
Esok hari terakhir...Sabtu aku umum pemenang ye.....
Mana yg baru follow aku tu meh la jadi top komentator....every month ada...tp untuk 3 pemenang utama je ye....hadiah x sama every month....
So...jangan lepaskan peluang keemasan ini.......

24 comments:

  1. wah..terbaiklah akak..cik nor tak thu dapat ke tak..esok dah cuti..:)

    ReplyDelete
  2. terus pergi check... #ehhh macam tak ada jer nama? hua hua hua...

    ReplyDelete
  3. SA, wah ada gak yg pm komen mcm tu ya....adehhhh.....
    sapalah pemenang bertuah tu ya....

    ReplyDelete
  4. Bestnye hadiah..x kisah hadiah apa pun yg penting smg ukhuwah terjalin kekal selamanya ;)

    ReplyDelete
  5. Akak...kita minta free boleh..hihi...tak mo jadi top komentar..haha..

    ReplyDelete
  6. best nya..siapa kah yang bertuah itu..heheh..saya nak kejar pun tak laju dah nak pi ni..heheh

    ReplyDelete
  7. nak kejar tu memang x lah... but anyways, good luck pada yg nak jadi top 3 tu nanti ^^,

    ReplyDelete
  8. Tak terkejar la,SA.. Sebab jauh ketinggalan kat belakang.

    ReplyDelete
  9. Ehh..ada jugak org pm macam tu?
    Kalau nak hadiah datanglah komen banyak-banyak, betul x?
    Sian orang yang banyak komen tu kalau baca pm tu..

    ReplyDelete
  10. Wah. Mesti ramai nak mengomen ni. Hehe

    ReplyDelete
  11. Salam, huyo! Means aku ni baru sebulan ek rupanya follow blog kau kak..wahhh~ baru tahu kak ade buat segmen camni...best2!! all the best utk siapa2 yg terpilih :D sy mmg x lah kan sbb baru je follow blog kak ni...haha best xfeminin wash tu? cer review sikit :D

    ReplyDelete
  12. alamak time kita mai menjenguk
    baru tengok entry ni.. hihihi

    ReplyDelete
  13. Belum terkejar lagi.. ;)
    Ni kalau dari memula entry dok asyik comment tak mustahil leh menang ni.. ekekeke..

    ReplyDelete
  14. Harap ade rezeki untuk bulan ni jugak :) sebabnya busy nak blogwalking lately dan komen macam biasa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah