Thursday, October 9, 2014

KL explosion.....Several Injured...


Mula2 aku x percaya....tp lepas sorang...sorang forward msg....terus rasa seriau....aduhai...
Macam dah x aman dah Malaysia ni..now kat mana2 pun bahaya...nak plak aku kat tgh2 KL ni...risau gila....semua kena put extra carefull la...mcm mn agaknya yg kerja kat Bukit Bintang tu....ya alkah risaunya kawan2 kat sana...Itu kat Bukit Bintang...
X mustahil kat KL Sentral pun bleh terjadi...now niat nak pi amik brg order kat Bangsar terpaksa aku batalkan....berhati2 kan...duk dendiam kat opis ni....
Tadi masa borak2 masing2 kuar pandangan...nak migrate la....tp kat mana kan?
New Zealand?
German?
Memang x leh fikir la jawabnya....pindah la kat memana pun...Bahaya tetap ada....
Bila jadi macam ni terus Ingat kat Mak Abah...kat anak.....
Harap2cukup di Bukit Bintang je....jgn la sampai kat sini.....

14 comments:

  1. moga2 kes mcm nie tak berlarutan....moga malaysia sentiasa aman...aamiin

    ReplyDelete
  2. yg di bukit bintang tu ada sorang meninggal, chinese kalo x silap.

    ReplyDelete
  3. Oh kawasan tu ju kenai sgt port tu...dah masuk parlimen dh isu ini...mana2 pun x selamat even dlm rumah kita sendiri...awasi tong gas kt rumah...tu pun punya utama gak tu huhhh

    ReplyDelete
  4. bahaya sentiasa ada di mana2..kementerian pertahanan sila ambil tindakan sewajarnya..bahaya skang ni warga asing boleh masuk ke malaysia sesuka hati je..

    ReplyDelete
  5. itupun masih ada yang komen 'syukurlah negara masih aman.. baru je satu letupan.. ' ;)

    ReplyDelete
  6. Dengar juga berita ni ... kat bukit bintang lagi tu pusat tumpuan orang ramai. Aku pegi kl pun mmg selalu kat situ sebab office dekat jak kat area bukit bintang tu. Kena waspada selalu lah ni .... huhu

    ReplyDelete
  7. Bahaya nya..cemana boleh ramai yang kata.."malaysia masih aman.." kalau dah macam ni..??

    ReplyDelete
  8. uishhh...naik bulu tengkuk..jgn membawak smp ke jln yap kwan seng udah..

    ReplyDelete
  9. haishh la pas satu satu... dulu ingat tak kes simbah simbah acid... huishhh gerun kan. Kat German ni pun ada jer yang buat onar tapi still under control.

    ReplyDelete
  10. Dah makin menakutkan.Zaman sekarang apa pun boleh berlaku..

    ReplyDelete
  11. Menyusahkan semua orang.
    Kalau polis dapat depa ni bagi lebam sebijik dua.
    Meragut nyawa x?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah