Saturday, October 25, 2014

Misi Terakhir....Macam Nak Patah Pinggang....

Akhirnya settle jugak punggah barang dari opis lama ke opis baru...seawal kul 9 am aku dh sampai opis...laaaa semua laluan tutup...terpaksa ikut laluan lai...naik level 11 aku sensorang je...yg lain2 x sampai lg...cisss bedebah sungguh....
Agak2 kul 10 mcm tu baru diorg sampai...pi opis lama bg settle punggah semua brg termasuk PC... 


Bila la nak abih susun ni....adoila....


Ni yg kat pantry...


Tempat duduk aku sebelum ni


Bilik bos dh kosong...


Pas tu aku terus unpack segala file...sorang2 tau xde yg tolong

V


V


V


V


Akhirnya jd mcm ni...

V


V


Sakit pinggang...penat...


Dh x ghuper orang dh....x peduli sekeliling....


Tipu....nak tido tp leh amik gambar...haga....

Dah settle semua file2 dept aku..tinggal barang2 lain je....letih oi aku sensirang buat....rasa nak patah segala tulang temulang....esok aku x dtg dh...part aku dah settle so aku terus balik Seremban petang ni...

Ngam2 kul 3.30pm aku cabut....x larat...siyes rasa nak tido je ni.....
Dapat tilam ngan bantal sedap ni kan....


16 comments:

  1. kesian akak..nampak sangat letih tu..

    ReplyDelete
  2. Nmpk akk sgt penat...lps kemas dah siap semua pasti lega. Yeay dpt jumpa Dania. Slmt blk kg kak :)

    ReplyDelete
  3. leh ambil gmbr tu.. malas eh nak sian2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaahaha. ...lex ar...but siyes pnt...

      Delete
  4. yee.. balik cepat nanti mintak Dania urutkan.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. jemput join giveaway blog Kisah Tatie.

    ReplyDelete
  6. Waa.. kesiannya takde orang tolong ye.. haha sampai nak tido pun boleh amik gambar xD

    ReplyDelete
  7. Salam, gila gigih kau kak...sian betul wat keje banyak gitu sorang2.....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah