Wednesday, October 8, 2014

Habis Battery Dah....


Petang Ahad hari tu....kedua2 princess Elsa dan Anna ni dah Sodaqallahhulazim....selamat tido dari kul 1pm sampai la ke pukul 5 petang time2 abang Iki nak balik Muar semula, main dari pagi sampai tengahari x ingat dunia...ajak makan pun x nak...leka bergurau senda..mintak susu pas tu tau2 dah tido je...bangun2 Abang Ikie tgh siap2 nak balik....seperti biasa akan berlaku la drama airmata...menangis2 x bagi Abang Ikie balik....asyik2 merintih....abang Ikie......abang Ikie.....yang dengar sure kesian....hahahaha...bergenang airmata mama Long ni ha.....anak2 kan...bila sesekali jumpa adik beradik sepupu ni...dah mesra2 terus nak berpisah plak...itu yang jadi cerekarama....sampai dah hilang kereta Abang Ikie pun diorang masih lagi menangis beria2...

Abang Ikie......abang Ikie.......


15 comments:

  1. Siannya diorg :)) Abg Ikie Muo kat area mana, sis?

    ReplyDelete
  2. bateri habis..? gunalah power bank!
    :)

    ReplyDelete
  3. Alololo...biasala kan, syg dkt cousin...cuti sekolah nnt boleh main lama2 lg kan^^

    ReplyDelete
  4. tengah charge bttry nie... hihi kang bangun aktif la :)

    ReplyDelete
  5. alahai...dah syok3 main same2 tup2 nak balik...mau tak jadi drama air mata along hehehehe..sian ...takpe2 nanti cuti lame sikit leh kumpul balik ....budak2 pun paham erti perpisahan kan along...ape tah lagi kite yg dah besar nieh....

    ReplyDelete
  6. Sedapnye tido..nampak letih sangat ni... ^_^

    ReplyDelete
  7. lama nya tido.penat sgt lah tu eh.hehehe

    #BW sambil klikklik IKLAN nuffnang!

    ReplyDelete
  8. Lamanya tido ni.. Mesti penat sangat ni.

    ReplyDelete
  9. Salam, hahaha..masa kecik mmg begitu lah...malu pulak bila teringat aku pun ala2 camtu dulu ha~ haha :p

    ReplyDelete
  10. mujur sedar sebelum abg lkie balik, kalau buatnya dah balik sebelum bangun tido...mau bertanya sampai malam :)

    ReplyDelete
  11. siannya dia menangis sampai penat ye..xpelah, pasni jumpe lagi kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah