Tuesday, October 21, 2014

Dania Dulu dan Terkini.....Selamanya Comel Di Hati Mama...

Aku terjumpa gambar Dania masa umur 6 bulan....masa ni amik gambar kat opis lama kat Seremban dulu...masa aku jadi PR...memang abah and mak akan selalu bawak dia datang opis...especially hari Sabtu...erm...makanya memang popular la Dania kat opis...lepas dari satu tangan ke satu tangan....
ya allah rindunya Dania masa kecik...ada iras Qhaira tak? ada skit kan...semangat tau dia time ni...masa ni lom la pandai duduk lagi...tp saja je aku duduk kan dia kat sofa tu and cepat2 amik gambar...alhamdulillah sekarang aku dah ingat sikit2 tentang membesarkan Dania...bukan senang untuk orang yang Amnesia macam aku nak ingat balik memori...sikit2 pun dah cukup dah tu kan...janji boleh ingat...

Bila tgok gambar Dania ni....teringin plak nak bernaak kecik...tp tu la...belum ada seru lagi nak kembali berumahtangga kan....tarikh dah ada...tahun x tahu bila ni....macam mana tu?


seriously mama rindu awak masa kecik2 kakak...rasa x puas besarkan awak...
 

Dania terkini berusia 10 tahun...

Lain kan muka dia...ada yang cakap seiras mama...ada yang cakap seiras ayah dia...entah la...mana2 la janji anak mama kan...mama berharap sangat kamu membesar menjadi anak yang baik kan...walau mama tidak sentiasa ada disisi kamu tapi mama yakin didikan atuk dan wan akan buat kamu menjadi yang terbaik untuk mama...

Selamat menghadapi peperiksaan akhir tahun buat kakak Dania...jawab soalan dengan baik dan tenang..jangan terburu2...all the best sayang...usaha kuat selagi termampu...tunjuk pada semua yang kakak Dania memang boleh...kasih sayang mama mengiringi perjuangan kakak....

I love u sayang hingga ke akhir hayat mama....Kakak Dania Selamanya Comel di Hati Mama...kamulah satu2nya harta mama dunia dan akhirat....

10 comments:

  1. Terbayang sayangnya tu mcm ne kak. Sy pun, saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayang sgt!!! Heheheh!

    ReplyDelete
  2. Dania comel sangat waktu kecilnya ...semoga membesar menjadi anak solehah dan cantik ye sayang. Memang kalau tertengok gambo budak kecik ni kan kak, mula kita pun rasa cam nak beranak kecik balik kan hehe :D

    ReplyDelete
  3. Comel sgt dania masa kecik. Smg dania menjadi ank solehah berjaya dunia akhirat. Smg kak SA diringankan jodoh insyaAllah.

    ReplyDelete
  4. Memang masih comel lagi pun - selagi nama anak-anak dimata kita sentiasa comel apalgi Dania ni tak ada adik..

    ReplyDelete
  5. tiba tiba terbayang perasaan sendiri bila Ash dah besar nanti...hua hua hua...tacing i tau...

    ReplyDelete
  6. same rupa kakak dania kecik dan besar :)

    ReplyDelete
  7. Comelnya Dania.. dah besar pun cute jugak.. cepat sungguh masa berlalu, kan..
    Selamat menghadapi peperiksaan akhir tahun ye.. Semoga membesar menjadi insan yg berjaya di dunia & akhirat.. aamiin.. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah