Wednesday, October 29, 2014

Cheating Day....

Hari ni bawak bekal...tp bukan la bawak byk...just utk alas perut je...mlm td aku masak tom yam campur...x susah pun sebab main lebur je...bahan semua ada...kalau dapat letak cendawan pun best...so mlm td mkn tom yam je...no nasi...

Pagi td sempat buat telur dadar...masak nasik 1 pot...then bawak sesenduk lebih skit je...jadi la utk tghari...jgn x mkn kan....




Alhamdulillah kenyang....itupun x abih nasi...entah la tekak aku ni...
Srjak diet nasi ni mmg bila tgok nasi rasa mcm x bernafsu....
Bukan banyak pun nasi tu...dah biasa kot ..cuma aku lom pi timbang je ni....
Ntah berapa ntah berat aku...malas nk pi timbang...
Cuma ada la yg tegur...ckp aku kurus dan aku notice baju2 keja aku dh longgar dan besar...
Seluar pun dh longgar ni....aisey.....rasa macam pakai baju pinjam plak dh ni....
Misi berjaya?
Belum sepenuhnya kot......selagi x timbang kan?

Alhamdulillah....


20 comments:

  1. bila dah terbiasa makan nasi sikit, mmg rasa pelik bila nak makan nasi banyak...
    gi la timbang :)

    ReplyDelete
  2. saya pon kelmarin makan tomyam jugak kak... ^_^

    ReplyDelete
  3. amboiiii mcm baju pinjam..slim dah letew ekekeke
    lau mkn tomyam sure mesti ada telur dadar..kwn baik haha

    ReplyDelete
  4. Salam, aduhai...sedapnya~~~ tu menu lauk sy tu kak klw pergi kedai...isk3...laparnya~

    ReplyDelete
  5. Perfect combo sesgtttttt lauk tuh..

    ReplyDelete
  6. Wah berat dah turun ye kak? Tahniah :)

    ReplyDelete
  7. Jom kita p timbang sesama.. ;)
    saya pun baru nak diet balik lepas sibuk 2 3 minggu ni..

    ReplyDelete
  8. Bagus tu time diet2 ni makan yang masam2..
    All d best,SA.

    ReplyDelete
  9. eh lupa nak komen..hehe.. semoga hajat akak nak kuruskan badan tercapai ye.. :D

    ReplyDelete
  10. ini bersemangat nam diet balik ni..
    nak gak longgar sana sini hihi..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah