Thursday, October 2, 2014

CPUV Baru Menari...


Hari tu tgok macam xde kan....pas tu hari ni tgok la...ada 4 on going ni...
Meriah sungguh...aku pun x berapa nak nampak  iklan tu menari2 kat blog...korang kalau nampak tolong klik tau....tgok tajuk mcm menarik je Iklan2 tu...
Earning ikutkan dah boleh cash out lama dah...tp biasa la ketamakkan sentiasa ada kan....so...hasutan suruh tunggu dulu tu mengganggu urusan cash out.....takpe2 jgn gelojoh....hujung tahun kita cashout....mana tau boleh guna nak pi jenjalan ke....kan?

Hihi....i feel gooooodddddd..........

Thanks so much Nuffnang......

12 comments:

  1. banyak betul CPUV akak..meh derma sikit kat fiza..heee..congrats!

    ReplyDelete
  2. tahniah...kejap lagi duit pulak menari2....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah ramai yg update pasal cpuv..sy je takde rezeki.hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak...syoknya. rezeki tu...

    ReplyDelete
  5. Tahniah AS. Alhamdulillah... Rezeki. Semua dapat kan...

    ReplyDelete
  6. biasanya tengah malam baru iklan tu keluar..

    ReplyDelete
  7. wow wow super wow...bertingkek2 tu ha
    tahniahhhhh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah