Thursday, October 9, 2014

Mem Besor!!!


 Assalamualaikum aunty and uncle....
Name shaye Dhiya...hari ni kita muncul dalam blog Mama Long kita tau.....mama long kita geyam shangat ngan kita...dia panggil kita mem besyor.....memang kita nak jadi mem pun bila besyor nanti....ni kita dalam car seat nak pegi umah baby sitter kita.....mama long rindu kita la tu kan....meh ler datang Muo....

Hihihi...nampak nau mama long xde idea buat hari ni....harap pada gambar2 yang di wassap je untuk update blog...mama Long bz gilet la lately...ntah bila ada masa update blog dengan tenang....asyik guna hp je....lama2 data plan abih....5gb x cukup untuk blogging....

Mardhiah Khairinna...anak adik aku yang tinggal kat Muar...anak kedua....sebaya dengan Qhaira lebih kurang...geram ngan anak2 buah aku ni...aku notice anak2 zaman skrg kecik2 dah bijak...pas tu sekejap je dh besar....

Kenapa la Dania cpt sgt besar....masuk balik dalam perut mama la Dania....rindu awak masa kecik2 la.....

10 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah