Monday, October 13, 2014

Wedding Kazen - Hafizi & Sheda

Semalam adalah majlis sambut menantu kat umah makcik aku di Taman Seremban Jaya...ekceli kazen aku yg lelaki tu...meriah ramai org datang sebab kazen aku ni anak sulung...Sheda tu plak org Johor...diorg dh nikah 2 minggu awal masa aku pi family vacation...so x dpt join masa akad nikah join masa majlis sambut menantu....


Mana2 kenduri kawen dh jd kebiasaan letak banner kan...


Pelamin ni kaler pepel putih..tp sbb ada khemah kaker orange maka terpantul kat gambar...ciss..


Anak dara I


Adik bongsu I...


Sheda


Hafizi


Ini pun acara wajib...baling gula2


Ibu si kembar nyanyi

Mama dania pun kena paksa...

Bab nyanyi tu aku kena paksa...bukan suka2 nak nyanyi...aku malas tapi tu la..pakcik2 kazen2 dh mengenakan aku...selagi x pi selagi tu diorg paksa...
Pergi je la...bukan selalu kan.....

Settle majlis semakam terus balik rumah....seharian lepak kat area kenduritu...segala peluh keluar....lekit...mekap cair...panas x hengat....sampai2 umah hujan lebat bawak ke mlm...dari malam bawak ke  subuh....
Alhamdulillah sejuk dunia


15 comments:

  1. Wah SA pandai nyanyi...itu la cuaca panas membahang sgtkan sekarang..

    ReplyDelete
  2. Bila berkumpul jumpa sedara-mara memang happening..
    dari petang semalam membawa ke awal pagi hujan membasahi bumi..
    Alhamdulillah, kurang sikit jerebu yang melanda..

    ReplyDelete
  3. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat untuk kedua2 pengantin.. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk kazen akak..wah kak ada bakat terpendam di situ..

    ReplyDelete
  5. Salam, haha weh suka pelamin tu, nampak comell jek duk kat situ..haha..owh jap 11 tahun rupanya beza kita ya..lepas ni aku panggil ko akak ye kak...tp guna aku kau boleh tak? haha..hebat ko nyanyi kak, gaya tu 10 markah aku bagi..haha

    ReplyDelete
  6. pelamin simple and cantik..
    bilalah CT plak nak naik pelamin kekeke..

    maaf akak lama CT tak menjenguk sini. blogwalking thru henpon skarang ni. mana yang menjelma aje CT dapat trace link diorang. ini CT taip nama akak baru dapat bukak blog akak.. hihi namo mrajuk naa ^^

    ReplyDelete
  7. Ha ah bukan selalu..masa ni la nak test2 kot2 otai masih berbisa..hehehe..lawa nya pelamin..

    ReplyDelete
  8. cantiknya pelamin....semoga kedua mempelai berbahagia hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  9. dulu pun, kid ada baling gula-gula.. hahahaha... nasib ada lagi video tu..

    ReplyDelete
  10. pergh..akak ada bkat terpndam rupanya..:)

    ReplyDelete
  11. sporting lah uols boleh nyanyi2 lau iols malu2 woiii haha

    ReplyDelete
  12. Hehehe.. mesti suara mantop la tue sampai kena paksa nyanyi... ala bukan selalu pn kan akak.. mana tau lepas nie boleh buat 4 time job ka.. hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah