Wednesday, October 15, 2014

Terima Kasih Kepada Mereka...


Saje jer nak tgok sapa yang datang berkunjung kat blog aku kan...hari2 ada jer mereka2 ni muncul macam x jemu2...sangat2 menghargai kehadiran kalian....

Jom kita kenal dengan diorang jom...ni link yang aku dapat dari Nuffnang ni....kalau ada yang selalu datang tp x tersenarai dalam ni...jangan kecik hati...aku akan update month by month untuk bagi korang sama2 kenal ngan kawan2 baru....


  1. http://syimalicious.blogspot.com/
  2. http://sella-shahbudin.blogspot.com/
  3. http://chentadea.blogspot.com/
  4. http://erna-nadia.blogspot.com/
  5. http://nurmimy.blogspot.com/
  6. http://sinarkebahagian.blogspot.com/
  7. http://www.azhafizah.com/
  8. http://aziazidah.blogspot.com/
  9. http://aunidenovella.blogspot.com/
  10. http://suriaqistina.blogspot.com/
  11. http://shakiddo.com/
  12. http://alwaqiahalmulk.blogspot.com/
  13. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/
  14. http://gosingosan.blogspot.com/
  15. http://lynndamya.blogspot.com/
  16. http://jnjikita.blogspot.com/
  17. http://norazis2908.blogspot.com/
  18. http://mardiahdiana.blogspot.com/
  19. http://lieyalatif.blogspot.com/
  20. http://miszjanuary.blogspot.com/
  21. http://monsterglider.blogspot.com/
  22. http://churalliya.blogspot.com/
  23. http://ka0rist0ry.blogspot.com/

So korang....kalau nak berkenalan boleh jer kenal2...the more the merrier....berkawan biar seribu dan beribu2 kan...mana tau kalau tersesat di mana2 boleh menumpang...if x tumpang tido pun tumpang mengadu pun jadi la kan....

Selamat berkenalan ye.....

9 comments:

  1. betul2.. the more the merrier.. nanti saya slow2 singgah blog dorang.. ;)

    ReplyDelete
  2. ni apasal tak ado gambar den ni? walhal hari2 ada jer menempek kat sini...ni yang nak majuk ni...wakakakaka...

    ReplyDelete
  3. Tak sangka pula nama Diana tersenarai di atas...terima kasih kepada yang tersenarai di atas juga....

    ReplyDelete
  4. Same2 kak..terima kasih untuk akak jugak

    ReplyDelete
  5. Tak senarai pun.. Jarang bukak acc nuffnang ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah