Saturday, October 4, 2014

Selamat Hari Raya Idul Adha 2014

gambar dari google


Selamat Hari Raya IdulAdha buat semua followers blog Suriaamanda...walau dimana korang berada...semoga semua amalan dan ibadah kita di restui Allah SWT...Kepada yang bercuti panjang...selamat bercuti...kepada yang dalam perjalanan pulang ke kampung halaman berhati2 di jalan raya...pandu cermat jiwa selamat...
Jangan banyak sangat makan daging fresh ye....kang ada plak yang darah tinggi...jaga kesihatan kan....badan nak pakai lama...aku ni cakap orang je...diri sendiri pun kena beringat jugak...

Blog ni rasanya tak bercuti kot...banyak benda nak di kongsi bersama....insyaallah andai ada kesempatan blog akan bersiaran seperti biasa....mungkin update ringkas aje kot xde panjang berjela....cuma nak abihkan cerita Family Vacation...banyak lagi x up story....

Kalau ada salah silap mohon maaf ye.....

Maaf Zahir Batin....


11 comments:

  1. Selamat hari raya aidil adha kak..hari ni baru nak balik kg :)

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya kak.
    Kim salam dania

    ReplyDelete
  3. yup.. samalah kita.. selamat hari raya Aidiladha..
    Rasa nak bawak lappy balik kampung je.. ekekeke.. tapi nampak melampau pulak kan.. orang beraya kita dok sibuk hapder belog.. wakakaka..

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya juga buat SA sekeluarga.

    Makan masak lemak daging ingat2 kat Sue sama ye :)

    ReplyDelete
  5. Salam Aidiladha untuk Amanda sekeluarga..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah