Monday, October 6, 2014

Belanja Gambar...

Masih mood raya kan....hehheehe.....citer raya x up lagi...xde idea plak nak mengarang....meh la aku banje korang tgok gambar kat Wang Kelian...gambar groupfie kitorang....groufie la sangat kan...actually gambar kat signboard Thailand....ni pun sebab lambat dapat gambar dari adik aku si kudut tu....baru transfer dari SD card kamera dia......

Jemput tengok la ye....malas nak buat caption....cuti2 ni mmg hari pemalas aku...








Ni la keluarga besar kami...x cukup satu family...Angah x ikut sebab mertua dia sakit....harap akan datang punya vacation kami dapat pergi satu family complete....ntah bila nak rasa complete agaknya....time raya je la...itupun kalau tiba giliran semua berkumpul umah family aku....
next depa nak repeat lagi Wang Kelian ni....aduhai....again pi Utara ka?
Abaikan aku yang kelihatan agak gumuk di situ....sekarang dah kurang skit sebab aku dah berdiet...hehehe....cuma xde gambar terbaru.....

10 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah