Monday, October 20, 2014

Santai Sabtu

Sabtu lepas...anak2 aku ni bersantai2 bersenang lenang bergurau senda...kami balik kampung kejap sebab abah nak urut badan...x sedap badan katanya....aku pun terpaksa jugak la ikut walau badan rasa x sedap kan...melayan 4 anak dara yg macam2 ragam...sib baik kakak Dania dah besar dan dah boleh di harap....boleh tolong tgok adik2 especially si baby Qhaira...boleh tahan jugak si kecik tu lasaknya....




Minggu ni mmg xde aktiviti menarik nak buat pun ..x kemana2 just santai berehat kat umah..ntah la badan ni x berapa sedap...pms satu hal...dengan perubahan hormon sampai muka naik jerawat satu hal tambah stress kat tempat keja lagi....macam2 hal...
Tapi x pe la...kalau hidup teratur je x best plak kan sebab xde cabaran....

Well satu satu berita sedih nak kongsi dlm blog ni....sebagai kenangan aku nanti...
Aku up kat entry lain....



15 comments:

  1. Kalau badan tak selesa yg best memanglah duduk ajelah berehat di rumah
    Pandai Dania jaga adik-adik sepupunya..

    ReplyDelete
  2. sesekali santai je kat rumah pun okay jugak kak..perlukan rehat secukupnya tu

    ReplyDelete
  3. Dgn keadaan cuaca jg skrg ni..mmg lebih baik duduk rehat di rumah je.

    ReplyDelete
  4. Harapnya berita sedih itu, akan berakhir dengan kegembiraan...

    ReplyDelete
  5. Sebenarnya kalau dapat bersantai di rumah, ianya adalah satu kemewahan juga. Mewah untuk berehat...

    ReplyDelete
  6. Damia pandai layan adik2 ek :)

    ReplyDelete
  7. dah pandai dania jaga budak kecik..:)

    ReplyDelete
  8. sabtu memang untuk bersantai kat rumah kan.... hihi... tapi sha setiap sabtu santai kat spital je... ngehehehehe

    ReplyDelete
  9. Lepak sntai mmg best.. Selalubuat.. Hehe

    ReplyDelete
  10. Bila mood xok,berguling2 atas katil adalah 1 kenikmatan....;-)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah