Monday, October 20, 2014

Doa Kami Buat Abg Azli...

Menerima perkhabaran duka tengahari semalam melalui group whatsaap opis...ya allah...salah seorang rakan sekerja yang agak rapat terlibat dalam kemalangan ketika sedang berlatih cycling di area Sepang.. Abg Azli memang sebelum ni merupakan salah seorang peserta sukan berbasikal Malakoff dan sgt aktif...malang memang x berbau kan...
Abang Azli di langgar kereta dan berada dalam keadaan kritikal...beliau mengalami pendarahan otak dan patah kaki serta hips area...Masa aku dapat berita ni abang Azli dalam keadaan koma dan di hantar ke hospital Kajang....dari Kajang dipindahkan segera ke HKL untuk pembedahan bagi membuang blood cloth di otak dan jugak pembedahan kaki...


Keadaan abg Azli


Ketika kejadian


Basikal dia rosak teruk


Ketika menaiki ambulan utk dipindahkan ke hkl

Ya allah.. doa kami semua kawan2 semoga Abg Azli cepat sembuh....x sangka baru je bergutau Jumaat lepas kini abg Azli koma....semoga keluarga beliau juga tabah mengharungi dugaan ini...
Mohon dari kawan2 semua utk turut mendoakan ABg Azli....moga dia cepat sedar...

Sumber Gambar : Group whatsaap...


14 comments:

  1. terkejut kak...semoga a.azli akan kembali sembuh

    ReplyDelete
  2. Ya Allah engkau tlg kurniakan sebaik2 kesembuhan pd abg azli jika itu yg terbaik utknya..amin.

    ReplyDelete
  3. masha ALLAH, semoga beliau cepat sembuh hendaknya. sama-samalah kita berdoa..

    ReplyDelete
  4. Ya Allah... Semoga beliau cepat sembuh hendaknya.

    ReplyDelete
  5. Moga beliau sembuh seperti sediakala...dipermudahkan urusan pembedahannya

    ReplyDelete
  6. Moga beliau cepat sembuh hendakNYA.. amin..

    ReplyDelete
  7. amin, semoga kuat semangat dan cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  8. Ya Allah seramnya tengok accident macam tu..Moga keadaan Abg Azli bertambah baik dan moga keluarga Abg Azli tabah menghadapinya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah