Saturday, October 4, 2014

Di Tag oleh Blogger Wafee...

Aku ingat aku terlepas la dari di tag oleh sesiapa...kira huiii...selamat acik x kono.....alamak ...terus terkono jugak....hihihi...tp x pe la....at least boleh je berkongsi benda2 yang elok dengan kawan2 alam maya kan....

Syarat2 senang je...

1. Ucap terima kasih kepada blogger yang memilih anda - thanks WAFEE
2. Tag blogger yang memilih anda
3. Tuliskan 7 fakta mengenai diri anda
4. Tagkan 15 blog yang anda ikuti dan calonkan sebagai VBA

Haaa... Mudah kan? Jom jom kita start :)


7 Fakta Mengenai Diri Suriaamanda

  1. Suriaamanda merupakan Ibu Tunggal dan mempunyai seorang anak dara iaitu Dania, bekerja di  Kuala Lumpur dan berasal dari Seremban NS.
  2. Aku merupakan seorang yang mudah mesra dengan orang yang baru kenal...first impression orang terhadap aku memang ingat aku sombong...tp cuba la kenal dulu....
  3. Aku sukakan music, pernah bercita2 nak jadi penyanyi dan hampir2 jadi penyanyi...sayangnya dah masuk studio rakaman tapi kena tipu, lepas ni sapa nak ajak karaoke bleh aje.....xde rezki...pernah berkhidmat sebagai Pengawai Perhubungan Awam (PR) di shopping compleks di Seremban.
  4. Aku suka travel...x kisah dalam negara atau luar negara....suka luaskan pengalaman di tempat orang
  5. Aku ni boleh di kategorikan lebih suka family bonding...macam wafee jugak....pada aku keluarga adalah keutaamaan...susah senang suka duka dengan keluarga....
  6. Bercita2 tinggi untuk memajukan diri dan kehidupan keluarga
  7. Seorang yang cintakan keindahan alam....sensitif, cepat terasa dan muah memaafkan tetapi tidak melupankan.....

Yahooo.....settle jugak akhirnya....sapa aku nak tag ni eh....




9 comments:

  1. Hahaha nmpknya sue kene tag...ok nnt sue buat task ni ye. Sue juga suka travel dan utamakan family bonding.

    ReplyDelete
  2. 7 fakta tu described you beautifully........

    ReplyDelete
  3. http://www.sihatitunikmat.com/2014/10/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  4. Wahhh, kalau tak sekarang ni dah ada album. Dh jadi penyanyi

    ReplyDelete
  5. cik nor dah buat..hehe...nnt cik nor bagi link..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/09/versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  6. Waahh!! TQ SA :) terima kasih kerana sudi melayaniku... hehe...

    Banyaklah persamaan kita kan... baru tau... ni lah kebaikan bila kita berkongsi :)

    ReplyDelete
  7. boleh tahu serba sedikit tentang akak.. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah