Thursday, October 16, 2014

Kita Ok- Ok Saje.....

Hey Sayang....

Kita bertengkar soal yang remeh sahaja
Kita bertelagah soal yang mudah sahaja

Tentang lambat membalas sms
tentang tidak kata I LOVE YOU di hujung panggilan
tentang cara bercakap dah x macam selalu...

Kita mula ungkit siapa yang lebih banyak berkorban
Siapa yang lebih cinta siapa
Siapa yang sudah mula berubah


Tiada apa...apa...
Kita sebenarnya ok-ok sahaja
Cuma kita rindu sesama kita

Takpe....Nanti kita jumpa.....


hehehehe....sweet tak?

ohoiiiii....aku dah takde idea ni....tolong....tolong.....tolong.......

23 comments:

  1. Replies
    1. Hihihi....agaknya sapa la yg merajuk ni kan...

      Delete
  2. Hehehe...sweet sgt...
    Akk bila nk start kelas lg ni?

    ReplyDelete
  3. Terbaik kak. Manusia je yg cacat psikologi. Tu yg jdk mcm tu. Hahahaha!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Bole la guna ayat ni utk sejukkan hati si dia...

      Delete
  5. so sweet.... nak copy boleh? hee... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje DN...psstt...haa...nk bg sape tu..

      Delete
  6. Hehehe...sweetnya macam gula-gula kapas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2 sweet ni sampai 2 kali kmen..tq

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah