Wednesday, October 8, 2014

Gua Kelam Di Landa Banjir....

Semalam dapat whatsaap dari bakal adik ipar...Mizi....sebelum ni kan aku dan family pergi terjah Gua Kelam....
ye...ye...aku x abih lg update citer vacation family aku tu...sabar eh....aku bz dengan kerja...balik pun dh lambat....
Berbalik citer pasal Gua Kelam...x sangka plak bleh banjir....maybe hujan terlampau lebat kot...korang tau kan dalam gua tu mmg ada jeram....


mcm x sangka je kan....


Ngeri tgok air jeram ni....apakah Ini fenomena Kepala Air?

Nampak x ada jambatan kecik tu....kat situ la aku dan anak dara aku posing....

So far menurut Mizi xde kemalangan jiwa di laporkan...Gua Kelam akan di tutup
Sementara waktu sehingga diberitahu kelak....
Bahaya kan....pihak yg sepatutnya bertanggungjawab sedang melakukan yg terbaik...
Harap2 air dah surut.....


11 comments:

  1. Salam..wah menakutkan...(-_-')

    *haha..bengong kan pop ads 18sx camtu...hampehhh betul!!

    ReplyDelete
  2. Takut jer tengok... Belum berkesempatan pergi Gua Kelam lagi..

    ReplyDelete
  3. Ya allah sgt menakutkan...boleh jd jg punca dr kepala air...

    ReplyDelete
  4. Lor, last year gi mcm takde air jer tmpt ni... Siap main redah jer buat games cari barang tersembunyi...

    ReplyDelete
  5. Aah lah, takut tengok.
    Pernah terjadi macam ni tak b4 this?

    ReplyDelete
  6. ngeri pulak tengok air banyak camtu kan..

    ReplyDelete
  7. bertahun saya tak ke situ.. rindu pulak dengan suasana kat situ.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah