Tuesday, October 14, 2014

Bekal Today...


Semalam balik keja kul 7pm...Sampai rumah kul 7.50pm...huiii gila punya penat...
Perut lapar...yg ada cuma ikan bilis ngan telur...muak mkn telur...aku buat ikan bilis goreng..potong cili potong bawang aku lebur je semua....mlm td mkn nasi setengah senduk je...gila xde selera nk mkn nasi...balance lauk aku bawak pi keja...
Tadi dh beli roti....so tghari mkn lauk ni dgn roti je..sejak aku diet nasi ni kan...aku dh mcm x lalu tgok nasi..x tau knp..dh nk masuk 3 minggu set in my mind no more nasi for a while sampai aku dpt berat yg aku dh target...agaknya sbb tu la kot aku x leh mkn nasi....mlm td xde apa nk mkn ..terpaksa mkn nasi jugak tp tu la..setakat alas perut je...

Hari ni aku bz lg...tp mlm td aku dh sediakan auto publish entry untuk korang...
Catch u all mlm kang eh....

14 comments:

  1. awalnya update bekal kak oii..hahaha...lapar cheq!

    ReplyDelete
  2. Ringkas mcm ni pun sedap...hebat akk SA x mkn nasi....keep it up kak!

    ReplyDelete
  3. lama tak mkn ikan bilis goreng rangup..:)

    ReplyDelete
  4. tabah nok... aku boleh sebulan tak makan nasi. kau pun boleh....

    ReplyDelete
  5. anis memang suke lauk cmnie.. hihi..

    ReplyDelete
  6. iols pun igt xmau mkn nasi..tp xleh gak lahhhh why why whyyy..makan nasi je boleh kenyang wakakaka

    ReplyDelete
  7. baru lepas makan macam yg akak masak..ikan bilis goreng..

    ReplyDelete
  8. sedap ikan bilis makan dengan bubur nasi:)

    ReplyDelete
  9. Salam, okay, nampak entry makanan ko ni, terus aku teringat aku belum lunch lagi, over gila tekun buat logo tadi..ish3..btw, aku suka gak lauk ikan bilis camtu, makan dgn nasi panas je dh onnnn dahhh :D
    wah diet, selamat berdiet!

    ReplyDelete
  10. kalau fiza pun dah lapar gile malas nak defrost ayam ke ikan ke memang masak macam ni je la..sedap pun sedap.asal kenyang

    ReplyDelete
  11. Yeayy..caiyok2...farah dh 2 bln lebih tak sentuh nasi akak.. huhuhu...

    ReplyDelete
  12. Masakan yang simple ni kadang sedap rasanya....Diana pun suka masak yang simple2 jer....hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah