Thursday, October 2, 2014

Family Vacation 2014 > Gua Kelam Part 4

Gigih aku nak menghabiskan part by part ni....pas ni nsk masuk citer Langkawi plak....peliknya Langkawi x banyak gambar....maybe sebab hujan kot dan sebab banyak benda nak kena alert...haha....ok jom baca kisah last part kat Gua Kelam ni....

Terdapat pelbagai tarikan boleh menarik perhatian pengunjung di Gua Kelam ni antaranya sebuah galeri yang telah dibangunkan bagi mempamerkan koleksi artifak dan bahan bahan sejarah yang berkaitan perlombongan bijih timah...pelbagai jenis binatang seperti kelawar, ular, labah2 dan aneka serangga...


Qhaira dengan mummy and daddy


Info sejarah fosil


Signboard ucap tahniah....


Info tentang lebah madu


Qhaira dan daddy again...


Ni la pulut ayam yang aku ckp tu...


Tom yam yg beli kat Wang Kelian....makan kat Gua Kelam ni...


Aku ngan Ibu si kembar adik aku yg no 3


Adik dan adik Ipar


Muka penat jalan jauh


Yeay kita groufie.......


Aku ngan mak tersayang


Me and Dania


Yang bawah ni gambar2 kat handphone.....






Berakhirlah penerokaan kami fi Gua Kelam...mmg x sangka pun boleh sampai dini....
Paling happy mak ngan abah...wakau mak x kuat sgt tp untuk vacation ni alhamdulillah mmg mak sgt2 kuat....

Ok...sampai kat sini dulu....nanti aku up citer pasal Langkawi plak.....

Stay tune....jumpa lagi next entry




9 comments:

  1. tak pernah lagi sampai sini. thanks for the info :)

    ReplyDelete
  2. Pulut ayam tu nnt kene try la rasa mcm mana. Nk p perlis ntah bila pulaknya...

    ReplyDelete
  3. jenuh jugak nak menapak tue..hehehe..btw pulut ayam tue nampak sedap la akak..=D

    ReplyDelete
  4. akak, kalau masuk gua tu ada jumpa serangga pelik tak?

    ReplyDelete
  5. siap bawak bekal tu memang best..lagi lagi ayam pulut tu..sedapnye!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah