Thursday, October 9, 2014

10 Tanda Kita Dah Tua???


Cuba check....ada x tanda2 ni pada diri kita lately...
Hahaha...pada aku xde kot ...ngeh...ngeh..ngeh....
Aku muda lg u olls.....
Jangan marah na...gurauan di pagi Khamis....


18 comments:

  1. Betullah SA banyak yg ada pada kakak tu dan kakak sedar memang kakak semakin diinjak usia tua..

    ReplyDelete
  2. ala....macam banyak dah yang kena ni

    ReplyDelete
  3. hai kakak suria amanda.. sudah lama tdak bertemu di alam maya.. tapi apa yang akak share tu saya ada fikirkan la hehe :)

    ReplyDelete
  4. hehehe.. kita samalah.. belum tua.. tetap remaja purba..
    ok.. gurauan di hari Khamis.. ;)

    ReplyDelete
  5. Hohohoh! Ada list kat atas tu terkena pd btg hidung sy kak. Maknanya, sy ni dah makin tua jgk ni.

    ReplyDelete
  6. ermmm ada kot, ermmm takde kot :)

    ReplyDelete
  7. ye ye... aku dah tua. huwaaaaa!!!

    ReplyDelete
  8. saya masih belum tua sbb masih minat kpop.hahahaha.boleh x gitu.

    ReplyDelete
  9. alamak..dah ada jugak tanda-tanda tu..hehehe

    ReplyDelete
  10. Ada half-half.
    Semoga Allah sentiasa remind aku sebelum terlambat.

    ReplyDelete
  11. Salam, ala sedih pulak...mesti mak ayah aku dah fikir2 camni..hmm..actually aku pun sama, kecuali bab anak2 tu, sbb belum kahwin lagi kan..hehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah