Tuesday, October 28, 2014

Replacement Leave

Assalamualaikum. ..
Macam yg korang tau semalam aku amik Replacement Leave kan..kitorang dpt 1 hari cuti ganti untuk Awal Muharam so aku gunakan semalam sebab dah letih dan kebetulan aku dilanda migrain yang teruk dari petang Ahad...kebetulan plak Qhaira pun demam...korang tau la baby kalau demam macam mana kan...mmg perlukan perhatian...kesian tgok dia demam...

Yang ni update semalam...pg tu aku kena jadi baby sitter kejap..Abah ngan mak pi pasar...sib baik si kembar lena tido...Qhaira dh bangun aku pindahkan ke ruang tamu...tp korang nak tau apa keja dia?

Tadaaaa....dia kacau kakak Adel....


Jangan..nanti kakak marah kang....


Lagi larang lagi dia buat...

Last2 kakak Adel pun bangun....

The best part is....

Mama lepak kat sofa sebab sakit kepala....tiba2 terbau something...Adel cakap..bau apa ni mama?

Erk....Qhaira berak???? 

Alaaaaaa.....knp Qhaira berak....mama dh lama x cuci baby berak....adoi la....nak x nak terpaksa la aku cuci...uish...lama kot x buat...nak x nak kena la cuci...x kan nak biarkan dia dengan berak kan....

Teruk Qhaira tau dera mama....dah la mama tengah migrain....

Hari ni aku dh start keja dh...dan dh start bz....minggu ni mmg hectic...

Sabar yo la....


13 comments:

  1. baik punya hadiah migrain qaira bg..:)

    ReplyDelete
  2. Kiter x de cuti ganti pun. Kejam tau company kite.

    ReplyDelete
  3. hehehe.. lama x urus baby mmg gitulah SA... moga dah ok yer !

    ReplyDelete
  4. Akak replacement cuti hari jumaat semua cuti pejabat tutup.

    ReplyDelete
  5. hahahahaha dah lama x basuh berak budak kan
    xpelah pengalaman manis last wiken ekeke

    ReplyDelete
  6. sesekali kak Qhaira dera mama long dia..hehehe..

    ReplyDelete
  7. Ish3.. Moga cepat sembuh ye sis ;D

    ReplyDelete
  8. aiyoo nape Qhaira wat camtu kat mama masa migrain..hehe

    ReplyDelete
  9. Hehehe...qhaira bg mama dia hadiah

    ReplyDelete
  10. kalau anak buah CT uk uk mmg depa tau dah x mai cari CT punya. jangan harap nak dilayan ketika membuang kekeke

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah