Tuesday, October 7, 2014

Alexa Traffic Rank Suriaamanda


Alhamdulillah....dari angka beribu ribu lemon kini dah mengecik ke 874 rank in Malaysia....
Bukan senang nak maintain....perlu banyak usaha...ye aku update hari2 cuma masa untuk aku blog walking agak terhad sebab aku bekerja....balik keja ada kala dh penat...
Kalau sempat pun ada la 2-3 blog aku dpt blig walking....jgn korang terasa hati ye...lambat laun aku datang jugak ke rumah korang....slowly aku bw nanti....
Bukan mudah nak kecikkan rank ni u olls....kena rajin update....rajin bertandang...cuma aku x tau mcm mn pengiraan yang sebenar....

Korang kalau nak check boleh je

www.alexa.com

12 comments:

  1. Tahniah tuan blog..ranking blog saya semakin besar pulak..huhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Kita masih besau lagik... Hihi

    ReplyDelete
  3. boleh kejar lagi tu kak amanda !! tahniah ya :) all the best...

    ReplyDelete
  4. bawah 1k rank Malaysia tu kira bagus dah tu tahniah

    ReplyDelete
  5. Salam, perghhhh gila lah! kagum aku weyh~~ tinggal 3 angka je tu..hebat2~ tahniah :D
    haa..aku ni pun nak BW kena take time, pastikan mood tu betul2 dtang~~ haa time tu amek ko sepukal aku bagi komen panjang berjela kat blog org yg aku singgah tu~ muahahaha :p

    ReplyDelete
  6. Mantopsss
    Below 1k.
    Sila beri tunjuk ajarku sifu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah