Wednesday, October 29, 2014

WW~Pesanan Buat Lelaki.....


Rabu tanpa Kata kata....
Macam best plak pesanan yang aku jumpa masa browsing kat FB ...x tau la sapa yg create...
Apa pandangan kamu wahai wanita?

Jom komen...kita tgok ada betul ke x kata2 diatas....

19 comments:

  1. walaweeeiiii ohsem super duper ohsem...

    ReplyDelete
  2. Akak......cik akak suka...cik akak minta izin ambik ok akak syg

    ReplyDelete
  3. Salam, hahaa agak betul lah, cuma apa2 pun, perlu give and take..pempuan pun kena faham lelaki jugak sbb diorang ni pun mahkluk yg susah nak faham juga kadang2..hahah :p

    ReplyDelete
  4. mmg betul tu..lagi satu hati pompuan ni mcm kaca.kena hati2, jatuh terhempas pecahnya bukan sekeping dua..

    ReplyDelete
  5. betul tu..tapi bila dah ramai2 baca nih jangan la pulak tak jaga hati lelaki dengan harapan kita orang perempuan buat apa je lelaki kena ngalah..kena sabar,kena tahan dan kuat..betul tak??sabar2 jugak,tapi kalau lama2 perangai kita serupa tu je memang cabut lari jugak dia..hehheh

    ReplyDelete
  6. ye betul. lagi2 bila perempuan dah sampai masa bendera dia naik, lagi x menentu perasaan dia... perempuan ni saje nak tarik perhatian.. bukannya saje2 marah. mulut cakap lain tapi hati cakap lain

    ReplyDelete
  7. psstt: den nak pinjam ni nak send kat laki den.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. tu dia.... sokongan berat sebelah nie... tapi apa yang penting kena ada komunikasi dua hala....

    ReplyDelete
  9. Memang dah 'move on' pun..
    Faham2 sendiri je lah..

    ReplyDelete
  10. bhahaha tpi CT pun rasa sebenarnya perempuan mmg susah nak difahami.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah