Monday, October 20, 2014

Cerita Seks Amanda????

Kadang2 naik pening ngan keywords search yg terkandung dlm list nuffnang kan?
Macam2 carian ada....tp bab mencari cerita seks ni mmg la mengarut if cari dlm blog aku....hari2 ada kot pasal seks ni....gersang sgt kot diorang sampai cari citer seks kat google...


Nampak tu citer seks amanda...huhuhu....mls aku nk highlightkan....
Bila chevk kat google rupanya berkait dengan entry pasal keywords jugak....



Sabar jer la...bila highlight pasal keywords dia berkait rapat sebab dari blog aku kan....
Risau jugak takut kena pedajal org kan....kita bukan tau hati org...
Rambut sama hitam...hati lain2 kan....
Mintak dijauhkan la dari di dajal ni...sebab tu kita kena jaga mulut...jaga tingkah laku...serba serbi kena jaga...kan?
Lagi satu jgn share sgt ttg diri kita kat 
internet...pun bahaya...alamat umah...umah sewa ke...no kereta..no motor...sat lagi orang ikut belakang....naya.....peringatan untuk diri sendiri jugak ni.....

17 comments:

  1. heheheh.. mcm2 la kan.. jue pun kena jugak.. body mantap la.. kadang2 giler punya keyword tu.. risau betui...

    ReplyDelete
  2. Ayo mcm2 skrg ni...tq atas ingatan. Kdg2 terlupa sbb syok sgt bercerita kan..

    ReplyDelete
  3. uishh bahaya jugak ye.. seram pulak.. yg pnting kak SA xcite pelik2 pun kan.. :)

    ReplyDelete
  4. betul pesan akhir kak SA tu. banyak orang psiko di sekeliling kita ni tanpa kita sedar.. moga semua sentiasa berhati2 lebih2 part personal detail tu..alamat2 semua esp sekolah anak2, rumah lagilah, mahupun pejabat, kena cover sikit....

    ReplyDelete
  5. isshhh, macam-macam... yang boleh detect segala maklumat tentang kita tu menakutkan sungguh.

    ReplyDelete
  6. Adeh.. Bab sensored juga juga yg naik..

    ReplyDelete
  7. kan??bahaya la zaman sekarang ni..orang google je dah tau kita dok kat mana semua...

    ReplyDelete
  8. Kdg2 tah apa2 yg keyword yang keluar kat nuffnang tuh kan.. bahaya tul..

    ReplyDelete
  9. fuyiooo dahla cerita seks. ada nama amanda lagi. hihihi. mgkin dia tgh stalker org yg nama amanda. kebetulan nama sama kut kak

    ReplyDelete
  10. kena buanglah nampaknya words "s**" kalau ada dalam blog kan..hope takde yang melekat lagi keyword tu

    ReplyDelete
  11. bahayanya..betul tu kak..tak boleh share hal peribadi kat laman sosial sangat..

    ReplyDelete
  12. Bab bab ni mmg cepat je naik.

    ReplyDelete
  13. alahai sabar je lah kan keywords ni
    macam-macam
    takpe, nanti lama-lama dia hilang la tu

    ReplyDelete
  14. Betul tu... Mcm2 keyword x senonoh org cari kan. Lagi satu fiza setuju dgn AS pasal share maklumat peribadi. Kalau boleh jgnlah share semuanya. Karang org dah tahu naya dibuatnya. Huhu...

    ReplyDelete
  15. Wahahaha saspen gak tadi ..ingat akak buat citer sendiri wakakaka :D. Bertabahla kak suria, anim pun terkono gak camtu :D

    ReplyDelete
  16. tulahhh kdg2 keyword2 ni bahaya skit..skit je pun dah dpt highlight

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah