Thursday, March 13, 2014

Camwhore 2 Beranak...

Aktiviti di masa senggang kami 2 beranak...camwhore...sorry ni adalah gambar masa mula2 aku korbankan rambut tahun lepas...hehehe...nampak tembam plak kan...camwhore dalam salon lagi...hahahaha..rasanya x pernah share lagi gambar2 ni...memang la x pernah kan...

 muka nyesal korbankan rambut panjang
yang ni Dania nampak notty plak...
 lawa benau ko buat muncung cenggitu...tp dania nampak sweet plak...
rasa macam nak besar kan gambar ni letak dalam frame plak, pas tu gantung dalam bilik......tp sure pecah gambar ni nanti kan...sebab amik guna hp....


Sedang plan nak bergambar ala2 photoshoot, ada yang nak taja x...ohoiii fefiling retis plak ko eh...
...tgh cari mana cameraman yang boleh bagi harga yang murah2 skit...aku nak buat photobook aku ngan dania...ikutkan nak buat ikut gambar2 yang ada..tp macam ala...gambar lama kot...x pun nanti pinjam DSLR adik ipar...kan..amik gambar sendiri pas tu hantar buat photobook...ok x?ke korang ada idea lain...meh bagi idea skit...mana la tau melalui photobook tu nanti tetiba dapat offer bergambar untuk majalah plak...hahaha..berangan jer la....

16 comments:

  1. buat outdoor santai lah SA...
    mesti meletops..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ni ada buat kat Istana Besar Seri Menanti

      Delete
  2. wife PM pun teringin nak buat photobook , nak cari cameraman jugak lah...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang santai2 SA dah buat dah..cuma nak tranfers jadi photobook tu belum lagi....

      Delete
  3. ema pun ada kamera DSLR tp tak reti nak berphotoshoot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala ema..dah ada praktikkan la..rugi tau kalau di biar camtu je..nanti rosak...

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe...nampak macam dua beradik eh..padahal mak ngan anak..

      Delete
  5. lau bajet baik pya apasalah nye amek photoG
    lau bajet kurang n malas nak pikir suh adik ipar je jd photoG or SA buat sndiri hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..semua tgh dalam plana lagi ni...gambar punya beribu....x kan nak biar penuh dalam lappy and pc kan....nak cuci huiiiiiii.....sure banyak guna modal...

      Delete
  6. mama nampak muda..mcm adik dgn kakak aja

    ReplyDelete
    Replies
    1. mud la sangat...bulan 6 nanti genap 36 tahun kot...

      Delete
  7. Replies
    1. hehehe...alahai kakcik..yer ke...padahal mak ngan anak kan...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah