Tuesday, March 11, 2014

Bekalan Hari Ini

Dah 2 minggu x bawak bekal...mood malas sebab jiwa kacau  last week. ..malas nak fikir tentang jiwa kacau...meh la kita share menu bekal aku hari ni....gigih masak sambil tengok tv siaran langsung Press Conference MH370....masih tiada perkabaran baru...semuanya masih rumours....kemanakah kamu menghilang wahai MH370.....


Sambal Sardine...


Terung goreng berlada udang kering...

Cukup la 2 menu untuk bekal hari ni....mkn ramai2 kejap lagi kan....
Hari ni x berapa bz...giant xde mc...xde pun kena buat jerja jugak kan......lepas sorang2 duk tanya aku apa keputusannya ni....rasa nak ku smackdown je....
Macam la aku ni tau apa keputusannya..department mana aku bakal ditukarkan....maintain ke...mana aku nak tau...ingat aku suka gossip ke...restructure memang ada dalam mana2 company...tunggu surat la...x payah nak create spekulasi or kontroversi....
Letih la benda2 macam ni....


18 comments:

  1. Replies
    1. lauk macam ni buat makan bertambah kan kakcik...

      Delete
  2. eh same menu kite along...lieya ari ni masak udang masak lemak cili api ngna sambal sardin gak heheehehe...dah lame tak makan sadin dok teringin dari semalam hahaahahaha....sonok makan ramai2 kat opis ni....jimat pun jimat...yg penting kene ngna tekak kan along....

    in sha Allah along, moga2 MH370 kembali ke pangkuan rakyat malaysia dgn keadaan yg baik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...along memang hari2 pot luck kat opis..makanana kat food court bawah tu mahal nak mati...sadin is my peberet ever...

      Delete
  3. makan ramai2 memang best.... makananpun bawak masing2 dari dua lauk boleh rasa macam2 laukkan... jimat belanja...
    rutin di opis juga dunia ini memang orang suka berspekulasi bagai.. seronok sesangat gamaknyer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah seronok makan macam u kan kak...mesra...org yang suka buat spekulasi tu xde otak kak...kena kat batang hidung sendiri baru padan muka,...

      Delete
  4. rajin bawak bekal. biasa la tu SA. Mana2 tempat pun ada spekulasi tak kira isu apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang semua dah serba mahal kan...so..senang bawak bekal je..

      Delete
  5. Doakan terbaik untuk mangsa MH370...

    ReplyDelete
  6. perghh lauk sempo bawak bekal mkn thari karang mmg syahdu.. boleh tido lah lps lunch karang hahahaha...

    auuwww mcm artis lah SA.. yang bertanya tu pn agak2 lah kannn.. selagi tak ada black & white tunggu je lah.. hehehe *tlg emo utk kak long diva* ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xper..moh le makan ngan SA ha....tghari leh tido sesama..hahahaha

      Delete
  7. kalau ade telur dadar ni.. bole tersandar kekenyangan ni.. sedap.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. telur dadar ngan ikan masin kan...sedapnyaaaaaaaaa

      Delete
  8. Yang simple tu yang sedap, SA. Wah, bos MC pun kita tetap gak nak kena kerjakan. Lainlah kalau bos MC kita pun leh MC sama :) Ni kat ofis saya, boss pun dah sroottt, srrottt bunyi hidungnya... jangan2 MC lak esok boss nih!

    ReplyDelete
  9. Ok..perut ni tetiba jer lapa...kena cari makan lu kekgi..haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah