Wednesday, March 5, 2014

Goodbye Beloved CEO...

Last Friday...salam perpisahan buat our beloved CEO En Zainal Abidin....sambutan yang simple tetapi meriah...haaa...masa ni la handphone aku tetiba menamatkan riwayatnya...giler cuak aku..try on x ok...last2 hantar pi Samsung centre..terbang RM350 tukar ic...boleh plak ic nya terbakar...dalam pada nak jimat2 terus terbang duit...macam tau2 je hujung bulan nak dapat bonus...

 we will be missing you boss...
 menarik..tp aku x makan pun..
 sedikit tanda ingatan..
 Yuha pun titipkan pesanan..
 Yang diraikan En Zainal yang baju putih..


Biar gambar yang bercerita ye...
Hari ni baru masuk kerja..2 hari MC...ohoii..kalah jugak aku akhirnya...first MC for this year...sekali 2 hari plak tu...aduhai...baru bercadang zero MC...semua sebab cuaca la ni...aku agak bz skit...kalau ada masa kang aku update lagi..memang banyak nak cerita ni....

Dah baca entry ZALORA kat atas tu?


15 comments:

  1. Assalamualaikum SA, semoga cepat sembuh ya sis. sodapnya kek... cuak kan kalau phone rosak. tambah duit sikit dah boleh beli baru kan SA ~~~

    ReplyDelete
  2. takpe...hilang berganti..SA cepat sembuh ye,...

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh SA..

    kami suka sesi makan2.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. CEO pencen ke atau dia pergi tempat lain kak long?
    nway take care of your self tau :)

    ReplyDelete
  5. Musim org tak sihat skrg nie.. Akak pun masih lagi selsema ngan batuk tak baik2.. Sedap tgk kek.. tuh

    ReplyDelete
  6. Rugilah tak merasa kuih yg kakak tergoda tengok.
    CEO ketawa besar tapi dlm hati sebenarnya sayu juga tu... maklumlah nak berpisah..

    ReplyDelete
  7. cuaca skun panas kut tu yg rmi yg x sihat
    iols pun batuk n flu ni ha
    smoga cepat sembuh ok

    ReplyDelete
  8. Syioknyer jadi CEO tiba2kan...
    memang ikutkan memang akakpun rasa tak sihat sesangat..
    faktor cuacakan..

    ReplyDelete
  9. Semoga cepat sembuh dan sihat SA, nanti ada makan-makan lagi to welkam CEO baru ;)

    ReplyDelete
  10. yang stoberi tu menggoda kalbu kak..rugi tak try tau..
    moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  11. Yeah! Ada peluang jumpa CEO baru pulak... takpalah SA, sakit bukan boleh ditolak-tolak bila dah datang. Buat aje azam tu untuk tahun 2015 pulak ya.

    ReplyDelete
  12. lama dah rasanya tak join mana2 farewell kat opis nie sebab semua kat dept saya nie dah sign kontrak mati kot ngan company...hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. bos yg baik sampai bila2 pun kita ingatkan SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah