Monday, March 17, 2014

Persediaan Untuk Baby Qhaira

Sabtu lepas selepas kecewa baby Qhaira x boleh balik...kami kat rumah buat persediaan menyambut baby nanti...pasang katil baby a.k.a baby cot...cubaan demi cubaan menggagal ..hahaha...tengok macam senang..tp x jugak boleh pasang...sampai daddy baby pi semula Tesco nak tanya macam mana cara pasang baby cot tu...


Usaha yang gagal...

Akhirnya berjaya juga....

Sekepas daddy dh tau macam mana nak pasang...terus balik pasangkan semula...huhu...
Terus elok tegak berdiri cantik je...tilam tu sebenarnya kaler biru...bila dh tau baby girl...terus tukar sarung kaler pink...seronoknya nak sambut baby Qhaira...
Dah lama xde persediaan sambut baby kan....
Ya allah rindunyaaaa.....kalau la dapat sediakan untuk baby sendiri...
Ohoi...dah2...jgn nak berangan....



12 comments:

  1. Replies
    1. usaha kalu kena kahwin semula for the second time dear..

      Delete
  2. bagus dpt belikan baby cot ni, boleh pakai lama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni atuk sebelah daddy dia yang bagi ni...

      Delete
  3. hahaha, memang susah pon baby coat ni, masa di kedai kemain senang, bile balik rumah tetibe susah, pastu bila berjaya senang hati, pastu bila nak deco2 rumah bukak balik pastu nak pasang balik hazab ya ampun.. so motip disini adalah daku faham situasi di atas.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..masa beli excited konon2 boleh pasang sendiri...sampai umah..hamek ko...

      Delete
  4. sangat eksaited bila nak sambut baby baru kan.....in sha Allah dear, kalau ada rezeki lagi, tercapai juga impian tu :)

    ReplyDelete
  5. tak pernah ada baby coat.. main letak tido sama je atas tilam.. hihi

    ReplyDelete
  6. susah yerk.. kalau saya memang tak tauler.. semua bagi orang lain fikirkan...
    alahai bestnyer nak sambut baby balikkan...

    ReplyDelete
  7. hehehe... gigih betul daddy qhaira gi tesco utk tanya cemana nak pasang.

    ReplyDelete
  8. Hehehe... berangan dah makin jauh tu SA. Kena ada kompang dulu baru ler berangan main buai-buai baby nih ....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah